2777
2789
عنوان

مهمون سرزده اومد خونمون

266 بازدید | 22 پست

بابام چشمشو عمل کرده ،مامانم دستشو ،منم سرما خوردم با چه مصیبتی شام و ناهار میذارم 

چای ریختم خیلی کمرنگ شد چون چای کم داشتیم ،بعد گفتم دیگه سرزده اومدین چای نذاشته بودم 

خیلی سرزده میان خونمون و واقعا همیشه اذیت میشم ،این دفعه دیگه تیکه انداختم 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستتم درد نکنه. نباید سر زده بیان خوو.

ولی اگه یه موقع چاییت کمه یا میتونی کمی جایی خشک سریع قاطی چایی قبلی کنی یا تس بگ بندازی. سریع رنگ میندازه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

منم همینم دوست دارم به مهمونم برسم

ما وقتی سرزده بریم در رو هم باز نمیکنن به خدا 😄 نه میوه زیاد داشتیم نه چاییم زیاد بود ،یهو هوس میکنن بیان ،ظهر مهمون داشتیم برای عیادت ( با اطلاع قبلی) دیگه آمادگی الانو نداشتم 

دستتم درد نکنه. نباید سر زده بیان خوو. ولی اگه یه موقع چاییت کمه یا میتونی کمی جایی خشک سریع قاطی چا ...

مرسی عزیزم ،یه جورایی مخصوصا دوس نداشتم اینکارشونو ،ولی تجربه خوبی بود ممنونم ازت ❤️

تی بگ.. چای لیپتون

دیگه حواسم نبود 😄 اخه سرمای شدید خوردم ،ده بار دستمو میشورم کارامو میکنم که کسی ازم سرما نگیره ،ذهنمم مثل بینیم گرفته الان 

ما وقتی سرزده بریم در رو هم باز نمیکنن به خدا 😄 نه میوه زیاد داشتیم نه چاییم زیاد بود ،یهو هوس میکن ...

ولی میدونی تو این مواقع مهمون سر زده زیاد میاد به خیال خودشون خبر میدن تو تدارک میفتین وسختتون میشه درصورتی که بر عکسه 

ولی اینم بگم مهمون سرزده خودش نباید انتظار پذیرایی خاصی داشته باشه البته اکر عاقل باشه 

نبودم فداسرت

وای حرف دل منو زدی، فامیل دو طرفیمون همیشه سرزده میان، یه خبرنمیدن قبلش خونرو مرتب کنیم ببینیم وسایل پذیرایی داریم نداریم و.. 

من خاستگارامم همشون یهویی میان

یکیش هشت صبح اومد،مات مونده بودیم ما 

ولی میدونی تو این مواقع مهمون سر زده زیاد میاد به خیال خودشون خبر میدن تو تدارک میفتین وسختتون میشه ...

پاشدن رفتن 😁😁😁 آره اونم تو این اوضاع ما به خدا به زور سرپا هستم ،خیلی لهم

وای حرف دل منو زدی، فامیل دو طرفیمون همیشه سرزده میان، یه خبرنمیدن قبلش خونرو مرتب کنیم ببینیم وسایل ...

وای خواستگار بدموقع رو جواب کنید ،ما خیلی بهمون برمیخوره ،آدم باید آمادگی داشته باشه ،به قول شما نطافتی چیزی ،اصن چای آماده باشه ،چهارتا میوه خونه باشه

ایناسر زده محسوب نمیشن چون پدر ومادرت عمل کردن میان عیادت شماهم یه امادگی کوچیک داشته باش بعد معمولا ...

اینا هیچی نیاوردن ،میلیاردرن ولی دریغ از یه کمپوت 😄 همیشه میان شام و ناهار هم میمونن بار اولشون نی اصلا