2777
2789
عنوان

مهمون سرزده اومد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 22 پست
وای خواستگار بدموقع رو جواب کنید ،ما خیلی بهمون برمیخوره ،آدم باید آمادگی داشته باشه ،به قول شما نطا ...

برای من خیلیاشون یهویی اومدن خونمون،نمیدونستیم اطزافمونو جمع کنیم، یا بریم میوه بشوریم و چایی بزاریم، یا به سر و وضع و لباسمون برسیم

پاشدن رفتن 😁😁😁 آره اونم تو این اوضاع ما به خدا به زور سرپا هستم ،خیلی لهم

خداروشکر من دوروز درگیر تمیز کردن خونه بودم امروز هم مهمون از شهرستان داشتم تاعصر درگیر بودم الان از شدت خستگی منگم نمیفهمم چیکار میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من خیلیاشون یهویی اومدن خونمون،نمیدونستیم اطزافمونو جمع کنیم، یا بریم میوه بشوریم و چایی بزاریم ...

وای 😂😂من بداخلاقم میگم خداحافظ شما 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

خداروشکر من دوروز درگیر تمیز کردن خونه بودم امروز هم مهمون از شهرستان داشتم تاعصر درگیر بودم الان از ...

اخی عزیزم خسته نباشی 🫂مهمون داری واقعغ سخته ،خصوصا برای من که همه مهمونا از مامانم انتظار زیاذی دارن ولی من شبیه مامانم نیستم ،اصلا رودرواسی ندارم با مهمون 😂 واسه همین ممکنه ناراحتی پیش بیاد،فک کنم ناراحت شدن از حرفم

وای 😂😂من بداخلاقم میگم خداحافظ شما

یکیشون قبلا دوبار تلفنی جواب رد داده بودیم، به مامانم زنگ زد گفت ادرس میدین پنج دقه بیام وقتتونو بگیرم الان،ماهم اون لحظه امادگیشو نداشتیم، گفتیم میشه الان نیاین ما میخایم بریم جایی، یه موقع دیگه بیاین

زنه گفت من سر کوچتونم فقط نمیدونم کودوم درتونه😂اومدش وای

الان دیگه راحت شدم ازشون، در شرف نامزدی ام

یکیشون قبلا دوبار تلفنی جواب رد داده بودیم، به مامانم زنگ زد گفت ادرس میدین پنج دقه بیام وقتتونو بگی ...

خب خداروشکر 😄چه آدمای سمجی گیرت افتادن ،خواستگارای من جواب منفی میدم زنگ میزنن به بابام که مگه ما چمونه ،ولی اینی که گفتی مادر پررویی داشته ،ایشالا خوشبخت بشی عزیزم