2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 32 پست
عزیزم . این روزای اخر انتظار هم سخت و استرس اوره هم شیرین . ایشالا که زایمان راحتی داشته باشی . موقع ...

چشم بیتا جااااان  حتما انشالله خودتم  راحت زایمان کنی و نینی خوشکلت زودی بیاد بغلت من که این چندروز اصن خواب ندارم 

آغاز کسی باش که پایان تو باشد
مرسی بانوووووووو    

الهی خداوندبه سلامت و عافیت نی نیت رو تو بعل بده دلشاد شی عزیزم خدا زایمان راحت نصیبت کنه پات بخیر سبک شه موقع زایمان دعا قبول میشه لطفا واسه منم دعا کو عزیزم 

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چشم بیتا جااااان  حتما انشالله خودتم  راحت زایمان کنی و نینی خوشکلت زودی بیاد بغلت من که ا ...

عزیزم فراموش نکن موقع زایمان آیت کرسی شریف رو حتمن بخوان خیلی موثر هست هر کی پیشت بود بهش بگو سرت بخوانه 

همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش  مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤
چشم بیتا جااااان  حتما انشالله خودتم  راحت زایمان کنی و نینی خوشکلت زودی بیاد بغلت من که ا ...

مرسی گلم. میدونم چ حالی داری الان . 😌

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

توروخدا موقع زایمانت واس من دعا کن هروقت بچه خواستم بچه داربشم ک زندگیم نابود نشه اسمم هانیه ست. انشالله ک خودتو دخمل نازت سالمو سلامت باشینو زایمان راحتی داشته باشی

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  
ان شالله زایمان راحتی داشته باشی  وقتی دردت گرفت از روغن کرچک استفاده کن     اگه بخور ...

واقعا روغن کرچک دهانش بیشتر باز میشه اولین بارمه میفهمم ایشالله شما هم نینیت سلامت ب دنیا بیاد عزیزم 

توروخدا موقع زایمانت واس من دعا کن هروقت بچه خواستم بچه داربشم ک زندگیم نابود نشه اسمم هانیه ست. انش ...

هانی جان عزیزم از ته دلم برات ارزوی سلامتی اول به خودت و همسرت بعد به بچه دار شدنت دارم ایشالله به حق ابوالفضل عباس ک خیلی بهش اعتقاد دارم همین روزا صاحب نینی ناز و خوشکل بشی 

واقعا روغن کرچک دهانش بیشتر باز میشه اولین بارمه میفهمم ایشالله شما هم نینیت سلامت ب دنیا بیاد عزیزم ...

اره  وقتی دارن معاینت میکنن  روغن بده دستشون      اگه دیر دردت شروع شد از روغن بخور دردت میگیره  

تو همین نی نی سایت شنیدم  جواب داده 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
الهی خداوندبه سلامت و عافیت نی نیت رو تو بعل بده دلشاد شی عزیزم خدا زایمان راحت نصیبت کنه پات بخیر س ...

خواهش میکنم عزیز بانوووو چشم حتما  

هانی جان عزیزم از ته دلم برات ارزوی سلامتی اول به خودت و همسرت بعد به بچه دار شدنت دارم ایشالله به ح ...

مررررسی فدات شم😍😘😘 

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  
عزیزم فراموش نکن موقع زایمان آیت کرسی شریف رو حتمن بخوان خیلی موثر هست هر کی پیشت بود بهش بگو سرت بخ ...

چشم حتما اتفاقا خیلی بهش اعتقاد دارم حتما میخونم 

من یه برگه لیست اماده کردم واسه کسایی که ازم دعا خواستن که همه رو موقع درد کشیدن بخونم هیچ لذتی بالاتر از دعا  واسه مردم و ادمهای  محتاج نیست حس میکنم اینکارو بکنم از دردام خیلی کم میشه 

به روی چشم عزیزم  راستی این راسته میگن زمان زایمان هر دعایی کنی صددرصد میگیره

گلم حتما برا من دعا کن موقع زایمان اینماه جواب بگیرم خیلی دلشکستم دو سال و نیمه اقدامم😢😢😢

خدایا همه امیدم به توعه❤