سلام صبح زیباتون بخیرررررر بچه هاااااا نی نی هاتون خوبن من این چندروزه بیصبرانه منتطر دختر خوشکلم هستم بیاد پیش مامانش توروخدا دعا کنید زایمانم راحت باشه من طبیعی رو انتخاب کردم که زودتر برپا بشم و بخاطر عوارض های سزارین و مراقبت بعدش میترسم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم . این روزای اخر انتظار هم سخت و استرس اوره هم شیرین . ایشالا که زایمان راحتی داشته باشی . موقع زایمان واسم دعا کن 😌
به دنیا نیامدهایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر میکنیم..
آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخمها را مَرهم نهد و به نگاهی دلها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .
عزیز دلمی. چشممممم... خدا خودش برات بهترینا رو برات بخواد... من که خودم همه چیزمو باختم اما وقتی می بینم یکی انقدر ذوق داره اشک تو چشام جمع میشه... خیلی برات دعا می کنم به خدا...
هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگری مقایسه نکن، به دیگران حسادت نکن و از زندگی خود راضی باش و این برای تو بهتر است اگر بدانی.