2821
2789
عنوان

سلام

194 بازدید | 32 پست

سلام صبح زیباتون بخیرررررر بچه هاااااا نی نی هاتون خوبن   من این چندروزه بیصبرانه منتطر دختر خوشکلم هستم بیاد پیش مامانش توروخدا دعا کنید زایمانم راحت باشه  من طبیعی  رو انتخاب کردم که زودتر برپا بشم و بخاطر عوارض های  سزارین و مراقبت بعدش میترسم  

آغاز کسی باش که پایان تو باشد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم . این روزای اخر انتظار هم سخت و استرس اوره هم شیرین . ایشالا که زایمان راحتی داشته باشی . موقع زایمان واسم دعا کن 😌

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

ان شا الله زایمان راحتی داشته باشی 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
 انشالله به سلامتی زایمان کنی ونینی خوشگلت سالم و سلامت بیاد بغلت‌.برای من ونینیم هم دعا کن.الت ...

به روی چشم عزیزم  راستی این راسته میگن زمان زایمان هر دعایی کنی صددرصد میگیره 

آغاز کسی باش که پایان تو باشد
پریا اجی دعا کن واسم 

عزیز دلمی. چشممممم... خدا خودش برات بهترینا رو برات بخواد... من که خودم همه چیزمو باختم اما وقتی می بینم یکی انقدر ذوق داره اشک تو چشام جمع میشه... خیلی برات دعا می کنم به خدا...     

هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگری مقایسه نکن، به دیگران حسادت نکن و از زندگی خود راضی باش و این برای تو بهتر است اگر بدانی.

ان شالله زایمان راحتی داشته باشی  وقتی دردت گرفت از روغن کرچک استفاده کن     اگه بخوری دردات شروع میشه اگه به واژن بزنی  اندازش بزرگ میشه     

برای نی نی های ماهم دعا کن    

خاطره زایمانتم بیا بنویس   

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز