سلام صبح زیباتون بخیرررررر بچه هاااااا نی نی هاتون خوبن من این چندروزه بیصبرانه منتطر دختر خوشکلم هستم بیاد پیش مامانش توروخدا دعا کنید زایمانم راحت باشه من طبیعی رو انتخاب کردم که زودتر برپا بشم و بخاطر عوارض های سزارین و مراقبت بعدش میترسم
الهی خداوندبه سلامت و عافیت نی نیت رو تو بعل بده دلشاد شی عزیزم خدا زایمان راحت نصیبت کنه پات بخیر سبک شه موقع زایمان دعا قبول میشه لطفا واسه منم دعا کو عزیزم
همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چشم بیتا جااااان حتما انشالله خودتم راحت زایمان کنی و نینی خوشکلت زودی بیاد بغلت من که ا ...
مرسی گلم. میدونم چ حالی داری الان . 😌
به دنیا نیامدهایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر میکنیم..
هانی جان عزیزم از ته دلم برات ارزوی سلامتی اول به خودت و همسرت بعد به بچه دار شدنت دارم ایشالله به حق ابوالفضل عباس ک خیلی بهش اعتقاد دارم همین روزا صاحب نینی ناز و خوشکل بشی
عزیزم فراموش نکن موقع زایمان آیت کرسی شریف رو حتمن بخوان خیلی موثر هست هر کی پیشت بود بهش بگو سرت بخ ...
چشم حتما اتفاقا خیلی بهش اعتقاد دارم حتما میخونم
من یه برگه لیست اماده کردم واسه کسایی که ازم دعا خواستن که همه رو موقع درد کشیدن بخونم هیچ لذتی بالاتر از دعا واسه مردم و ادمهای محتاج نیست حس میکنم اینکارو بکنم از دردام خیلی کم میشه