شهرزاد۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 3673 عنوان دانشگاه رفتن تو سن بیست و یک 824 بازدید | 69 پست اگه تو ۲۱ سالگی دانشگاه برم از همه بزرگترم؟😭 خیلی حس بدی داره بابام هم چند وقت پیش جدی بهم میگفت پیرزنیخیلی حس بدبختی دارم😭 1403/08/16 | 17:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمیر_گرکان عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 6294 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
شیطان_جهنم عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 2720 نههه اصلا باباتم اشتباه کرد همچین حرفی زده دوست من امسال رفت دانشگاه و میگفت همکلاسی هاشهمشون 4 5 سال ازش بزرگترن جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.
کاش_نبودم عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 1142 ن بابا اصنم دیر نیس تو نمیتونی طبق برنامه پیش بریاین زندگی همیشه سوپرایزت میکنه
پیچک6436 عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 5911 ن بابا منم ۲۰سالمهاما خب بقیه فک میکنن همسن تودشونم نمیدونن من بزرگ ترم😅نیاز نیس جار بزنی ک من بزرگ ترم تو بخون بیا دانشگاه کاریت نباشه ب بقیه چیزامن الان دوتا خانوم با سن ۴۰ و ۳۰سال تو کلاسمونه |هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|
ملیکا__۸۰ عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 35772 تو کلاس مایه خانم ۳۵ ساله هست و یکی دیگه ۴۴ی آقای ۳۸سالهمن خودمم ۲۱ رفتم دانشگاهپسری ک دوسش دارمم ۲۴ سالشه تازه ترم پنجهبازم بگم؟😂🤭 دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂
سبزه_بانمک عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 5873 وا حالا من الان ۲۱سالمه میخوام چندسال دیگه برم دانشگاه و من زندگی رو بد جور باختم....
dark_sky_7 عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 1240 من اگه با ۱۸سال سن برم از همه کوچیک ترم چون فیسم کوچیک نشون میده
آلبالو_شفتالو عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 4452 نه بابا ما تو کلاسمون متولد ۷۰ داریم درحالی که بیشترمون متولد ۸۰
شهرزاد۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 3673 تو کلاس مایه خانم ۳۵ ساله هست و یکی دیگه ۴۴ی آقای ۳۸سالهمن خودمم ۲۱ رفتم دانشگاهپسری ک دوسش دارمم ۲ ... یعنی تو یه کلاس میشه ۱۰ نفر همسن من باشن؟ فقط یکی دو نفر بزرگتر باشن خیلی حس بدیه
1382_aynaz عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 2751 ن بابا این چ حریفیه ی جو میگی انگا ۳۰ سالته منم طبق برنامه ریزیام ۲۳ میرم دانشگاه تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش