نه اصلا این اشتباه ترین کار ممکنه از تست زنی نترس من وقتی اوایل شروع کردم به تست زنی از ده تا شاید یکی رو میتونستم درست جواب بدم بقیه یاغلط بودن یا کلا بلد نبودم راه حلشونو
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چیکار کردی ک الان انقد میزنی؟ من کلا میچسبم به درسنامه میگم کامل باید یاد بگیرم بعد برم سراغ تست آخر ...
منبع مناسب سطح خودمو پیداکردم و از تست زنی هم واقعا نمیترسیدم اوایل که شروع کردم به تست زنی میدیدی تو یک ساعت و نیم نهایت توسنتم بیست تا تست بزنم و تحلیل کنم ولی هرچقدر که میرفتم جلو انکار اون مدل تست زنی رو میفهمیدم و هی بیشتر میشد شروعش سخته واقعا ولی ادامه دادنش راحته
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
مرسی عزیزم بابت راهنماییت 🙏🏻❤️ ان شاءالله به هدفت برسی
همچنین❤️🙏