2777
2789
عنوان

دانشگاه رفتن تو سن بیست و یک

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۲ سالم بود وارد دانشگاه شدم 😂دوستام ازم بزرگترن ...

ورودیهای بهمنمون که کلا میانگین سنی ورودیشون از من بیشتره ...

اووو ،بیخیال بابا ...اون وسط با هر پسری اوکی میشم و خوشم ازش میاد و بالعکس از من کوچیکتره 🥴و جالب اینجاست براشون مهم نیست واقعا !

رشتت چیه؟؟

تو دانشگاه ما که خیلی سن بالا بود 

اصلا زشتی نداره تو هر سنی درس خوندن زشت اینه آدم تلاش نکنه برای رسیدن به اهدافش

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

به بابات بگو تیکه ای که بمن میندازی و به همه گفتم اونام گفتن بهت بگم پدر من عاقل باش با سن ۲۱ که هیچ برای درس خوندن زگهواره تا گووور دانش بجوی😐😑

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

من دوستم امسال وارد دانشگاه شد 23سالشه

یکی دیگشونم پارسال رقت27سالش بود

درضمن تو کلاس خود ماهم یه پسری هست سی دو سالشه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
رشتت چیه؟؟تو دانشگاه ما که خیلی سن بالا بود اصلا زشتی نداره تو هر سنی درس خوندن زشت اینه آدم تلاش نک ...

صلوات فرستادم    امسال پرستاری آزاد آوردم میخوام کنکور بدم برای بار چهارم

صلوات فرستادم امسال پرستاری آزاد آوردم میخوام کنکور بدم برای بار چهارم

وای عالی هس گلم افرین که تونستی پرستاری قبول شیخیلی رشته خوبیه

موفق باشی 

ممنون 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭