از رفت و آمد خیلی بدش میاد خالم از یک شهر دور امدن خالم پیام داد میخام بیاییم خودتون به شوهرم گفتم اینقدر سرم عربده کشید و فحش داد که نمیزارم بگو نیان چند سال خانواده ندیدم خیلی ناراحتم چند فقط پیش عموم آمد ابروم برد چای تعارف کردم از قصد دستشو زد زیر سینه سینه از دستم افتاد اینقدر با لحن بعد صحبت کرد تحقیر شدم یک کارا بچه گونه یک لحظه حواسم نبود تو غذا هر چیز ریخت اب گوشت ها سیا سفید شد بود زن عموم اینقدر بهم خندید اینقدر گریه کردم شوهرم جلو هم گفت غذا بلد نیستی در صورتی که خودش خراب کرده بود
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
عزیزم خب چرا با همچین ادم روانی ادامه دادی این همه مدتطرف مریضههه
خیلی آدم خوبی فقط همین مشکل خودش همه جا میره ولی کسی نیاد
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
بنظرم بگو خونه نیستیم فلان با این اخلاق شوهرت بیان بدتر آبروریزی میکنه کام خودتونو بخاطر مهمون تلخ نکنید با آرامش صحبت کن باهاش ک دوست داری رفت و آمد کنی با فامیل
اول هم از فامیل های خودش شروع کن ببین بازم اینجوری بدخلقی میکنه یا ن
من گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲
مهمون نمیخواد بیاد خونه زندگیتونو ببره که . بعد مگه در طول سال چقدر میان . مهمون با خودش برکت میاره ...
زنه عموم گفت برو کلاس آشپزی اب شدم