2777
2789
عنوان

شوهرم از رفت و امد بدش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 17 پست
خانواده خودشم نمیاد

نه اصلا نمیاد

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

گلم از فامیل خیری بهت نمیرسه الان درک نمیکنی ولی شوهرت کار درستی میکنه

منم از فامیل دوری میکنم چون قبلا رفت و امد داشتم فقط ایراد میگیرم مسخره میکنن مقایسه میکنن اعصاب ادمو بهم میریزن قبلا رفت و امدی بودم  اونقدر با اعصابم بازی کردن حتی مادر شوهرم میگفت بزار شوهرت زن  بگیره هر هر میخندید فامیلا هم همینطوری هستن زنا و دخترا میچسبن به شوهرم میگن حیف شدی . خب با این اوصاف مگه مغز خر خوردم رفت و امد کنم اونقدر روانیم کردن که میخوام طلاق بگیرم بخاطر اطرافیان چون آرامش برام نزاشتن همین به پدرو مادرم میگم اینا این حرفا رو به من میزنن میگن چرت میگن تو بیخیال باش اخه مگه میشه من همینجوری ادامه بدم اخرش مریض میشم بعد کی به داد من میرسه؟ پس بهتره همین الان خودمو نجات بدم  و طلاق بگیرم اونقدر از اطرافیان حرف شنیدم وقتی یکیشون میمیره میگم خداروشکر یه مزاحم از روی کره زمین کم شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از فامیل دوری میکنم چون قبلا رفت و امد داشتم فقط ایراد میگیرم مسخره میکنن مقایسه میکنن اعصاب ادم ...

طلاق که بگیری همون اطرافیان به مراد دلشون میرسن اگه شوهرت خوبه از لج اطرافیانم که شده بمون و زندگی کن و خوشبخترازقبل شو و رفت و آمد و باهاشون خیلی محدود کن