2777
2789
عنوان

عمل سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 9888 بازدید | 77 پست
وای هنوزم اون جیغای خانمایی که طبیعی زایمان میکردن رو مغز منه     خیلی افتصاحه

من دردام به ۲ دقیقه رسیده بود

وحشتناک بودا

ولی بچه نیومد بردنم سزارین

ینی کل درد سزارین به ۱۰ دقیقه از انقباضای طبیعی نمیرسید:-/

خاک تو سرشون با برداشتن حق زایمان انتخاب خود مادر

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
۱۰۰درصد بی حسی اول اینکه لحظه تولد بچه رو گرم بهت بدن و ببینیش( بچه من گریه میکرد وقتی بهم چسبوندنش ...

ممنونم😍 میزارن شوهرمم بعد عمل بیاد بچرو ببینه؟

به یاد پارسال دوران بارداریم💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دردام به ۲ دقیقه رسیده بود وحشتناک بودا ولی بچه نیومد بردنم سزارین ینی کل در ...

من بیمارستان خصوصی بودم از اولم گفته بودم سزازین اونام چیزی نگفتن فقط بیمارستان دولتی نمیشه...

باز سزارین آبروی آدم حفظ میشه 

خانما جوری جیغ میزدن من گریه ام‌میگرفت طفلکا🙁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

من متاسفانه بیهوشی کامل بودم تولد بچه مو ندیدم و مهراب  تا ده روز منگ بود و اینکه ظاهرا  پمپ درد رو باید در هوشیاری کامل وصل کنن و بنابراین تا بیان وصل کنن دردش خیلی وحشتناک بود من اولش فکر کردم وسط عمل به هوش اومدم 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
اگه همراه نداشته باشم چی؟

.... خوب سخته یه کم البته همراه من همسرم بود 

و اینکه تا پاشی راه بری یکی باید باشه بچه رو بذاره ورداره و به خودت برسه 

مگه به پرستارا بگی همراه ندارم خودشون بیشتر هواتو داشته باشن

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
   من دردام به ۲ دقیقه رسیده بود وحشتناک بودا ولی بچه نیومد بردنم سزارین ینی کل در ...

یعنی میگی درد سزارین کمتر طبیعی هست؟؟؟

When every where  was dark💗I saw the color of your love
ممنونم😍 میزارن شوهرمم بعد عمل بیاد بچرو ببینه؟

ببین بستگی به بیمارستان داره و اینکه هزینه کنی

من قرار بود زایمان طبیعی با همسر داشته باشم( بیمارستانی که من بودم ۱ تومن اضافه میگرفت برای حضور همسر) البته فقط ۲ سانت باز شدم و چون پیشرفت نداشتم دیگه خود ماما گفت و همسرم نیومد

بعد که رفتم برا سزارین

فیلم برداری دارن و بعد لحظه تولد رو میبینه

ولی تو اتاق عمل نزاشتن

ساعت ۱ و ۲۰ دقیقه که عمل شدم

۲و نیم اومدم بخش و همسرم از اسانسور که اومدم منتظرم بود اونجا

بعد از من بچه رو اوردن که فیلم بردار هم تمام لحظه هایی که همسرم رفته و نینی رو دیده فیلم گرفته

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
من بیمارستان خصوصی بودم از اولم گفته بودم سزازین اونام چیزی نگفتن فقط بیمارستان دولتی نمیشه... باز ...

منم خصوصی بودم

شهر ما که خیلی باید بگردی تا دکتری پیدا کنی برا سزارین 

اونم اکثرا زیرمیزی میگیرن

ولی خب من خودم قبلا دوست داشتم طبیعی خخخه

الان یادم میاد خودمو فحش میدم  

هر چی مامانم میگفتن بیا برو سزارین به حرف نکردم خخخ

ولی خداییش تو دردا کولی بازی درنیاوردم

ولی روکش بالشت و تخت تیکه تیکه شده بودموقع دردا به جای جیغ چنگ مینداختم به اونا