2777
2789
عنوان

عمل سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 9888 بازدید | 77 پست
یعنی میگی درد سزارین کمتر طبیعی هست؟؟؟

من که تا اخر طبیعی نرفتم

ولی تا همونجا که طبیعی رو رفتم مقاسیه کنم

درد سزارین خیلی کمتره

البته یه عده میگن طبیعی بعدش دردی نیست و فلان و فلان

ولی خب بعد سزارین هم سختی و درد نبود 

حتی من طبیعی هایی رو دیدم که از من دردشون بیشتر بود بعد زایمان

البته برا بعضی ها هم طبیعی راحته

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
آخی چه لحظه قشنگی😍😗

ان‌شالله شما هم بزودی نینی رو بغل بگیرید

اگه شد حتما فیلم برداری هم کنید بیمادستان من ۷۷ تومن هزینه فیلم بود و عکس

تمام لحظه های عمر یه طرف، لحظه به دنیا اومدن بچه یه طرف

اصلا قابل وصف نیست

ان‌شالله قسمت همه منتظرا بشه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ان‌شالله شما هم بزودی نینی رو بغل بگیرید اگه شد حتما فیلم برداری هم کنید بیمادستان من ۷۷ تومن هزینه ...

یعنی اون لحظه که شکمو برش میزنن و نی نی رو در میارن فیلم میگیرن؟

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
خونه درد نداشتی،؟؟؟

چرا وحشتناک درد داشتم چون مسکن مصرف نمیکردم اونم فقط حین بلند شدن درد داشتم و سرفه و عطسه و خنده ک میکردم رسما میمردم😁 

خدایا خودت مواظب گل پسرام باش❤❤
یعنی اون لحظه که شکمو برش میزنن و نی نی رو در میارن فیلم میگیرن؟

ببین پارچه رو شکمه

دقیقا ساعت رو نشون میده تو فیلم و بعد کشیدن بچه به بیرون رو نشون میده و ....

چیزی از شکم دیده نمیشه

عزیزم منم دوتا سزارین داشتم هم بیهوشی هم بی حسی که بیحسی بهتر بود درد نداره زود خوب میشی فیلمم گرفتم فقط بیرون کشیدن بچه است ایشالله سلامت زایمان کنی

خدایا منو عشقمو برای هم نگه دار😍😍
ان‌شالله شما هم بزودی نینی رو بغل بگیرید اگه شد حتما فیلم برداری هم کنید بیمادستان من ۷۷ تومن هزینه ...

ایشالاااا..مرسی عزیزمممم💖💖

به یاد پارسال دوران بارداریم💖
خونه درد نداشتی،؟؟؟

عزیزم من 6 روزه سزارین شدم فقط و فقط تو ریکاوری بعد عمل شکممو فشار دادن یکم درد داشت، نمیذاشتم انقد که میترسیدم، ولی بعد که فشار دادن دیدم ترسم از دردش بیشتر بود، ولی بزار حتما فشار بدن عالیه هم شکمت جمع میشه هم خونات تخلیه میشه، بقیشم با مسکن دردت آروم میشه من دردی مثه درد پریودی داشتم انقد کم بود که با گوشیم بازی میکردم 

عزیزم من 6 روزه سزارین شدم فقط و فقط تو ریکاوری بعد عمل شکممو فشار دادن یکم درد داشت، نمیذاشتم انقد ...

انشالله ک برا منم همینطوره

When every where  was dark💗I saw the color of your love

من زایمان سزارین انجام دادم خیلی راضی بودم اتفاقا پیش دکتر سیفی هم انجام دادم فکر کنم اسمش به گوشتون خورده اخه تو بحث زنان و زایمان خیلی معروف و همه مییشناسنش اینم سایتش که هم شمارش توش هم ادرسش

http://drz-seify.com

من خیلی حساس بودم تو زایمانم که پیش هر دکتری دخترم و به دنیا نیارم اما بعد از کلی پر س و جو دکتر موسوی زاده رو به من پیشنهاد کردن ایشون تو کارشون حرفه ای هستن و خواهرم که زایمان طبیعی انجام داد با روش بی حسی براشون انجام داد من شمارشو می ذارم پشیمون نمی شین ۴۴۳۲۸۲۴