2821
2789
عنوان

عمل سزارین

9878 بازدید | 77 پست

مامانایی ک سزارین شدن درد بعد از عمل در چ حده من بخاطر مشکل اعصابی که دارم دکتر بهم گفته باید سزارین بشی ازدرد بعداز عمل میترسم

When every where  was dark💗I saw the color of your love

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعداز عمل که بی حسی ت میره دردای پریودی میاد وخون ریزی داری خودشون مسکن میزنن .بد ترین لحظه سزارین اولین بارکه بلندت میکنن راه بری هست از اون به بعدش راحت بود من سه روزبعدش کارامومیکردم .

💖

اگه اسپاینال باشی که تا چند ساعت بی حس هستی هنوز و خوبه

بعد هم شیاعف میزارن هر چند ساعت

موقع جا به جا شدن یکم درد پریودی هست

وگرنه اونم در مقابل شوق و اشتیاق مامان شدن به چشم نمیاد

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
فقط اولین بار از پاشدن نترس چون دردش یذره بیشتره اونو رد کنی تمومه

اره همون بد ترین قسمتشه من که فشارم افتاد هرچی پرستارگفت بخواب بعد بلندشو گفتم نه بعدش کلی راه رفتم به بچم رسیدم 

💖
ازتو میسوزه،امادر حدی نیسکه جیغودادکنی یاگریه کنی.نترس جانم.بهترین روز زندگیت میشه😍😙

من کلی جیغ و داد کردم 😐😐بدترین روز زندگیم بود البته بگم ب من مسکن نداده بودن بی خیرا خودمم ک خنگ نمیدونستم میتونم شیاف بزلرم

خدایا خودت مواظب گل پسرام باش❤❤
اره همون بد ترین قسمتشه من که فشارم افتاد هرچی پرستارگفت بخواب بعد بلندشو گفتم نه بعدش کلی راه رفتم ...

منم با کمک مامانم پاشده بودم گریه میکردما گریه بعد پرستار اومد گفت برو بخواب دختر مگه مجبوری خب .همینکه از تخت اومدی پایبن کافیه😁

خدایا خودت مواظب گل پسرام باش❤❤