2777
2789
عنوان

عمل سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 9888 بازدید | 77 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه جانم،واسه من خودشون شیاف کردن،تو بی حسی شکمموفشار دادن،به خواست خودم سوند نذاشتن،کلا خوش گذشت😉

واسه من دو بار شیاف دادن چند بار آمپول تزریق کردن ولی واسه خونه ک مرخص شدم مسکن ندادن.سوند ک خیلی بده واقعا میشه بگیم نزارن???من از الان استرس سوند و دارم

خدایا خودت مواظب گل پسرام باش❤❤
واسه من دو بار شیاف دادن چند بار آمپول تزریق کردن ولی واسه خونه ک مرخص شدم مسکن ندادن.سوند ک خیلی بد ...

خونه درد نداشتی،؟؟؟

When every where  was dark💗I saw the color of your love
راسته شگمو فشار میدن

نه برا من ندادن

برا همه فشار نمیدن

سر عمل دکتر اگه خوب تخلیه کنه داخل رو فشار نمیدن

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
خانومایی که سز کردین بیحسی بهتره یا بیهوشی؟

من هم بیهوشی بودهم ازکمر

بیهوشی خیلی بهتره 

هموزم درداون امپول که میره توکمرم یادم نرفته 

تادوسال کمرم خشک بود

ولی بیهوشی عمومی عالی بوددردسرارینم اصلانترسین درحدپریوده حتی اون بلندشدن اولم چیزی نیس 

سعی کنیدزودراه بریدکاداتونوبکنیداینجوری زودتربهترمیشین 

مخصوصاکمربندببندی که فرفره ای 

باشیاف ومسکن دردقابل کنترله

وخدایی که بشدت کافیست

زیاد نیست در حد دل درد پریودی

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

وای هنوزم اون جیغای خانمایی که طبیعی زایمان میکردن رو مغز منه  

خیلی افتصاحه

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
واسه من دو بار شیاف دادن چند بار آمپول تزریق کردن ولی واسه خونه ک مرخص شدم مسکن ندادن.سوند ک خیلی بد ...

من به دکترم گفته بودم سوند نمیخوام،ایشون بابیمارستان هماهنگ کردن،قبل عمل رفتم دستشون

پسره من دنیای منه نفس مامان دوستت دارم💕🥰
خانومایی که سز کردین بیحسی بهتره یا بیهوشی؟

۱۰۰درصد بی حسی

اول اینکه لحظه تولد بچه رو گرم بهت بدن و ببینیش( بچه من گریه میکرد وقتی بهم چسبوندنش گریه ش تموم شد)

دوم اینکه بعد عنل تا چند ساعت بی حسی و درد نمیکشی

سوم اینکه اگه سرعت دکتر تو بیهوشی بالا نباشه، ماده بی هوشی به بچه میرسه و بچه یکم گیجه موقع تولد

چهارم اینکه وقتی میارنت بخش و هماراهی هات میان پیشت بیدار هستی و کامل باهاشون حرف میزنی

من بعد عمل گفت بهت ارامبخش میزنم

چون برا طبیعی رفته بودم و سزارین اورژانسی شدم، ۳۶ ساعت بود بیدار بودم

واقعا خسته بودم

ارامبخش زد بعد از عمل حدود ۱ ساعتی تو ریکاوری در حال خواب و بیداری بودم

بعدش دیگه کامل بیدار شدم و اوردنم بخش

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

اولا حتما پمپ درد داشته باش 

دوما تا وقتی بیان بلندت کنن راه بری همینطوری صاف دراز نکش سعی کن پاهاتو آروم آروم تو شکمت جمع کنی و باز کنی 

سوما شربت زیاد و خنک  و غلیظ از سه شیره توت و انگور و خرما داشته باش اول از اون یه عالمه بخور 

چهارما با دکترت حرف بزن تو اتاق عمل برات گن ببندن 

من خیلی راحت بدون کمک راه رفتم فقط تا پامو بذارم زمین سخت بود از همون شبم همراهم خوابید کارامو خودم کردم تا امروز 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟