2777
2789
عنوان

وای از دست مامانم چیکار کنم

751 بازدید | 57 پست

سلام من ۳۶ سالمه بچه هم ندارم

مامانم هم عاشق بچه ها هست

حالا هر وقت تو اقوام و دوست و آشنا یکی حامله میشه مامان خانوم من با من قهر میکنه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز صبح اومدم پیشش بعد تلفن زنگ زدن که دختر عمم بچه دومش رو بارداره

حالا از صبح با من قهر

نمیدونین الان توآشپزخونه نشسته یک کلمه هم با من حرف نمیزنه عزای عمومی هست خونه ما

آخه من چیکار کنم از بچه متنفرم و نمیخوام بچه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

😂 مامانه منم رو مخه .. هی میگه یه دونه بیار دیگه نیار😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

نه شرایطش رو نداریم

علاقه هم نداریم نه من و نه همسرم 

واقعا از نظر جسمی و روانی نمیتونم بچه بیارم

همسرم هم مخالفه

فکر میکنه شوهرم بچه دار نمیشه

هزار بار بهش گفتم ما مشکل نداریم متوجه اما نمیشه

2790
2778
2791
2779
2792