2777
2789
عنوان

وای از دست مامانم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 57 پست

هر چی باهاش شوخی میکنم و میخندم محل بهم نمیزاره

میگه یک کلمه هم بامن حرف نزن

میدونم دو روز دیگه خودش پشیمون میشه آشتی میکنه

الان میرم تلویزیون بگیرم سرگرم بشم

مرسی از همتون دوستان گلم

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
ببخشید بچه اوردن یعنی مهر و محبت و به یکی هدیه کردن من مامانت و کامل درک می کنم چون بامحبته چون دوست ...

همتا جون قرار نیست همه یه سلیقه و اعتقاد و یه مدل غریزه داشته باشن 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مامانم رو خیلی خیلی دوست دارم

به خدا نمیخوام ناراحتش کنم اصلا

نمیخوام کوچکترین ناراحتی و غمی داشته باشه

اما چیکار کنم نمیتونم 

خسته شدم دیگه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
همتا جون قرار نیست همه یه سلیقه و اعتقاد و یه مدل غریزه داشته باشن 

همه ادمنا بعد هم من نگفتن ایشون بچه بیاره چون واقعا از لحاظ روحی اماده نیست من گفتم مادرشو درک کنه

دنیا اونقدرها جدی نیست   

عزیزم ناراحت نشو 

منم مثل شمام 

البته مادرم قهر نمیکنه ولی سرکوفتشو میزنه 

جالب اینه که من دوست دارم بچه دار بشم نه همسرم 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
باور کنین من واسه تمام مامانای باردار خوشحال میشم و حتی برای تمام منتظرای نی نی خیلی خیلی دعا میکنم

آرزو میکنم همه بچه های سالم و خوب داشته باشن

تو همین سایت بارها و بارها دعا کردم واسه منتظر ها

اما خودم بچه نمیخوام از خدا میخوام بهم هیچ وقت بچه نده

همین

کاش مامانم منو یه کوچولو درک کنه

باور کنین من واسه تمام مامانای باردار خوشحال میشم و حتی برای تمام منتظرای نی نی خیلی خیلی دعا میکنم ...

یه روزی پشیمون میشی مادرت می دونی یه چیزی میگه چه می دونم هر جور راحتی

دنیا اونقدرها جدی نیست   

بابا بيخيال هركي چهار ديواريه زندگيه خودشو داره به هيچ كس حتي مادر هم مربوط نميشه 

منم شرايطم مثل توست با اين تفاوت كه هيچ كس حتي جرات نداره بگه چرا خخخخخخخ

من از اول عقدم سنگمو با همه حق كردم در مورد بچه

باع...
همشم از شوهرم ایراد میگیره میگه دوست نداره چشمش دنبال زنا برا پدرم هم همینطوره مادربزرگم هم اینطوریه ...

یبار بگو بهش زندگی خودمه شوهره خودمه .هر طوری هست به خودم مربوطه 

لا حول ولا قوه الا بالله
2790
2778
2791
2779
2792