2777
2789
عنوان

وای از دست مامانم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 57 پست

آخه آدم اینقدر حسود چطور میتونه به تمام زن های باردار حسودی کنه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
چ تفاهمی😂

مشکل من اینجاس ک هوشنگم عاشق بچست و مامانم هی جلو این میگه یدونه بیار 😒 و دوتایی میفتن ب جونم😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حيوون خونگي داري ؟ 

نه با اینکه رشتم خیلی مرتبطه اما از حیوون خونگی هم میترسم حتی از همه حیوانات

از بچه و نوزاد هم همینقدر میترسم و بدم میاد

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
نه با اینکه رشتم خیلی مرتبطه اما از حیوون خونگی هم میترسم حتی از همه حیوانات از بچه و نوزاد هم همین ...

جسارته ولی فک کنم نیاز داری به مشاوره 

ترست طبیعی نیست

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بگو مامان متاسفانه باید بگم ایراد از منه که بچه دار نمیشم      در کل کار خوبی میکنین تا امادگیشو ندارین به خاطر حرف بقیه بچه دار نمیشین

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

گلم توجه به سنتون هم بکنید خدایی نکرده چند سال دیگه نگی ای داد و بیداد اشتباه کردم

درضمن راجب تنفرتون از بچه ها عرض کنم منم به شددددت از بچه متنفر بودم هیچ بچه ای رو بغل نمیکردم از وقتی خودم بچه دار شدم میفهم این کوچلو ها چه فرشته ای هستن درضمن بچه خودت با بچه دیگران فرق داره ادم حاضره جونشو بخاطر بچه خودش بده

الان یه پسر 3ساله دارم و مجددا باردارم

پس فکراتو بکن و توکل کن بخدا و اقدام کن

درضمن یه چیز دیگه شما فک نکن با اولین اقدام بار میشی که البته امیدوارم که بشی اما خیلیا رو میشناسم که 5/6ساله دارن اقدام میکنن اما باردار نمیشن هرچی دکتر میرن دکتر میگن هر دو سالم هستید اما ریسک نکن

ببخشید خیلی طولانی شد

کنار تو درگیر آرامشم😍

آره میدونم چون همیشه از بچه ها خوشم نمیومده و میترسیدم درست نیست تو این سایت که همه نی نی دوست دارن بگم

ببخشید منو ببخشید

اما یه جورایی حالم بد میشه بچه و نوزاد میبینم چندشم میشه

اصلا دست نمیزنم به هیچ بچه ای

منم همینطور چن روزه میخوام برم خونه مامانم اما میترسم دوباره بگه قبلا میگف عروسی کن عقد نمون عروسی ک ...

تا وقتی مجردی گیررر که ازدواج کن 

بعد گیییر که عروسی کن 

بعد گییییر که بچه بیار 

حالا چون مادرن ولی دلیل نمیشه دخالت کنن تو زندگی بچه هاشون والا

لا حول ولا قوه الا بالله

ممنون از نظرات همتون همش رو میخونم

حرفاتون تک تک درست و منطقی هست

ممنون

تا وقتی مجردی گیررر که ازدواج کن  بعد گیییر که عروسی کن  بعد گییییر که بچه بیار  ح ...

همشم از شوهرم ایراد میگیره میگه دوست نداره چشمش دنبال زنا برا پدرم هم همینطوره مادربزرگم هم اینطوریه حالا خوبه خودش شوهر داد بخدا حرفاش رو منم تاثیر گذاشته

بدبختی دختر عمه همسن منه و دومین بچش رو بغرداره فکر کنم تا به دنیا اومدن بچش باید غر ر ها و بد اخلاقی های مامان رو تحمل کنم 

وای وای وای وای

2790
2778
2791
2779
2792