2777
2789

از دوست صميمي 

از خالم

اينا ميدونستند دوست پسرمو خيلي دوس دارم و قصد ازدواجيم و هشت ساله باهميم تمام تلاششونو كردن بهم نرسيم زير اب زني و دروغ و نامردي كردن با اينكه خيلي خوبي بهشون كرده بودم

ديگه عبرت شد با كسي حرفاي دلمو نميزنم

ولي اخر ازدواج كرديم و خالمم براي عقدم دعوت نكردم!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا از خیانت های خانوما در حق شوهراشون حرفی زده نمیشه!الان آمارشون از آقایونم فک کنم بالاتر زده باشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
صفحه چند گفتی

گفتم.اونام عکس العملی نشون ندادن.جالب اینجاست که خواهرشوهرم گفت حتما تقصیر خودته بلد نبودی شوهرتو نگه داری تو زن نیستی.حتما داداشم یه چیزی کم داشته که اینکارو کرده

گفتم.اونام عکس العملی نشون ندادن.جالب اینجاست که خواهرشوهرم گفت حتما تقصیر خودته بلد نبودی شوهرتو نگ ...

اوایل دقیقا به منم همینارومیگفتن اما بعدش چندین بارمچ شوهرمو گرفتم. دیگه خفه شدن وفهمیدن پسرشون بیمارجنسیه