2777
2789
یا خدا.بعد چی شد؟

هیچی دیگه.من فهمیدم.اونم دختر بودو شوهرم بکارتشو برداشته بود😢بعد کلی ازش پول گرفت که میخوام برم خودمو درست کنم.تعریف کردم اول تاپیک.نمیدونم شوهرم بیخیالش شده یا نه

دوست من هم شوهرش بهش خیانت کرد .... بعد دوستم رفت به خواهر شوهرش گفت 

خواهر شوهرشم گفت که آره تو زن نیستی واسه داداشم تقصیر خودته که داداشم رفته سراغ زن های دیگه

بعد جالبه بعد از چند ماه رو شد که شوهر خودش هم بهش خیانت کرده و رفته زن صیغه کرده !!!!!!!

بعد با پر رویی میومد گریه کنان برای دوستم درد دل می کرد ..... به دوستم می گفتم من اگه جای تو بودم بهش می گفتم عزیزم طبق گفته خودت لابد خودت براش زن نبودی که رفته سراغ زن های دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم اشتباه ما زنا همینه..دلمون میسوزه .تو همه شرایط کمکشون میکنیم  دل میسوزونیم..میگی کم خر ...

دقيقا استراتژي منم همينه،يه آرايشگر داشتم كه هميشه ميگفت اينقدر خودتونو به آب و آتيش نزنيد كه شوهرتون مالشو جمع كنه و صاحب همه چي بشه،چون مردا بعد از اين كه به جايي ميرسن اولين فكري كه مياد تو ذهنشون اينه كه يه زن ديگه رو وارد زندگيشون كنن،ديگه بعد از اونش بسته به ذاتشونه،يكي وجدانش نميذاره اينكارو كنه و يكي با كمال آرامش هر كار بخواد ميكنه،حالا اگه شما تو اون مدت به همه چيت رسيده باشي اگه خدايي نكرده همچين اتفاقي هم بيفته حداقل نميسوزي كه چرا خرج خودم نكردم كه حالا اينطوري شه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
هیچی دیگه.من فهمیدم.اونم دختر بودو شوهرم بکارتشو برداشته بود😢بعد کلی ازش پول گرفت که میخوام برم خود ...

واییی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

منم خیانت دیدم و بخشیدم الانم رابطمون ظاهراً خوبه ولی من همش افکار منفی میاد تو ذهنم که با موبایلش چیکار میکنه، یعنی بازم با کسی رابطه داره؟ همش این فکرا تو سرمه و هیچوقت نمیتونم بهش اعتماد کنم ولی به روش زیاد نمیارم از درون ولی داغونم 

خانومایی که خیانت دیدین چیکار میکنین که آروم شین؟به منم بگین

باید شوهرت تلاش کنه بهت محبت کنه خودتم به خودت برس چیزی واسه خودت کم نزار من که هنوز یادش میفتم دلم اتیش میگیره اومده بود جلو مامان و بابام تعریف میکرد بیشرف وقیح

منم دیدم. شوهرم با دختر خاله ش. در حد چت بگو بخند و شوخی و جوک خاک برسری واسه هم فرستاده بودن. 

شوهرم زیربار نمیرفت گفت چیزی نبوده فقط مسخره بازی و شوخی بوده.بعد از کلی جار وجنجال و دعوا قبول کرد اشتباه کرده و گفت   دیگه ادامه نمیدم. ولی از نظر من داشتن زمینه سازی میکردن اگه زود نمیفهمیدم حتما کار به اونجاها هم میکشید. 

چندماهه چکش میکنم دیگه ندیدم چت کنه اگرم میکنه من ندیدم. 

ولی خیلی داغونم. الان 5 ماه گذشته. 5 ماه که میتونست بهترین روزای زندگیمون باشه. 

به خواهرش گفتم گفت اون دخترخالم خیلی پرروئه از اولشم چشمش دنبال داداشای من بوده ماهم گفتیم بریم خواستگاری ولی داداشام خوششون نمیومده گفتن دختر پرروییه.

شوهرم ظاهرا دیگه باهاش ارتباطی نداره ولی من ته دلم ازش سردم از اون دختره هم نفرت دارم و حسرت میخورم چراذاشتم قصر دربره و یه درس درست حسابی بهش ندادم حداقل تهدیدش میکردم که به شوهرش میگم.