2777
2789

انقد نفرت تو دلم مونده وقتی اونجوری خونه مامانم اینا کثافت کاریشو توضیح داد بعد داد میزد میگفت بچه رو بدید دلم میخواد صورت اون زنرو بسوزونم هرزه هر چه هوسش دستور میداد انجام میداد اخه اون اول شروع کرده بود پیام داده بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انقد نفرت تو دلم مونده وقتی اونجوری خونه مامانم اینا کثافت کاریشو توضیح داد بعد داد میزد میگفت بچه ر ...

😤😤😤 عجب شیطونی بوده هاا شوهرت،

پدرمادرش این وسط کجابودن؟چجوری تو خواستگاری میان ازپسرشون تـعریف،تمجیدمیکنن،گند پسرشون ک بالا میان دیگه نمیشه هیچی حالیشون کـرد😤😤

میگفت کاری نکردم با دوست دختر قبلیم چت کردم گفتم متاهلم همین ولی زر میزد خیلی با هم چت کرده بودن بعد ...

بچتونو؟؟؟؟

عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂
هیچی دیگه.من فهمیدم.اونم دختر بودو شوهرم بکارتشو برداشته بود😢بعد کلی ازش پول گرفت که میخوام برم خود ...

اخییییی

بچه هم داری گلم؟؟؟

الانم داری باهاش زندگی میکنی؟؟؟؟

من تاپیکو نخوندم ببخشید اگه سوالم تکراریه....

منم شوهرم قبل من عاشق یه دختره بود همش میترسم دوباره بره سراغش البته اون دختره هم شوهر داره ولی مدام نگرانم گرچه شوهرم خيليييييييييي دوسم داره و میگه بعد اون به میل خودم اومدم سراغت و کسی بهم نگفت میگه بچه بودی اصلا برا ازدواج بهت فکر نمی کردم و وقتی اون دختره بهش خیانت میکنه و حالش داغونه منو ميبينه و خودش قسم میخوره تو یک نگاه مهرم به دلش می شینه و مهر اون دختره از دلش ميره بیرون با این که چندسال از ازدواجم میگذره وقتی فکر میکنم به اون لحظه که شوهرم دستش رو می گرفته حالم بد میشه ولی شک از دلم نمیره همش میگم به هرحال یه روزی عاشقش بود و وقتی یه پیامی ميخونم که نوشته هیچ عشقی مث عشق اول نمیشه حالم بد میشه گرچه به پاکی همسرم قسم می خورم بعضی موقع ها میگم من واسش تو عشق و محبت کم ميزارم اما چه میشه کرد همش شک تو دلمه....

خدایا اونی بشه که تا اخر عمرم شکرت کنم 
منم شوهرم قبل من عاشق یه دختره بود همش میترسم دوباره بره سراغش البته اون دختره هم شوهر داره ولی مدام ...

شوهرمنم برام قضیه دوس دختره  زمانه مجردیشو تعریف کرده بود....

من میسوختمو اون بی توجه تعریف میکرد😭

اونم میگفت ازدواج کرده....۲سال پیشم گفت که بچه داره یه پسر

ازش پرسیدم تو ازکجامیدونی.خودشو زد به اون راه..😭😭😭

منم همش میترسم 

(میگن هیچ عشقی تو دنیامثل عشق اولی نیس....یه مدت اهنگ پیشوازش بود😭)

بله دوتا.تاپیکو بخون عزیز.طولانیه قصه س

باشه گلم 

خدا بهمون صبر بده 

شوهرمنم خیانت کرده میفهمم واقعا خییییلی سخته😭😭😭😭

من دوستم واقعا دوستای صمیمی بودیم پسر نبودا دختر بود. ی نارویی زد بهم تو خوابم نمیدیدم.الان آهم دامنشو گرفته.

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝
باشه گلم  خدا بهمون صبر بده  شوهرمنم خیانت کرده میفهمم واقعا خییییلی سخته😭😭😭😭

واقعا شوهرت خیانت کرده بهت؟

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝

[QUOTE=48208419]😤😤😤 عجب شیطونی بوده هاا شوهرت، پدرمادرش این وسط کجابودن؟چجوری تو خواستگاری میان ازپسرشون تـعریف، ...[/QUOT گفتم تا تصمیم برا طلاق جدی نشه اونا نفهمن نقل مجلسه بقیه بشم جاریم شاد شه

واقعا شوهرت خیانت کرده بهت؟

اره دوبار😭😭😭😭

من بخاطره دخترم دارم باهاش زندگی میکنم.هرچند میدونم بازهم داره شیطونی میکنه😭

عاشقش بودم دیوانه وار میخاستمش.ولی خب بعد خیانتش ازچشمم افتاده.همش میگم اگه دخترم نبووود درجا طلاق میگرفتم.