2777
2789

من 5 سال ازدواج کردم. خداروشکر خیانت ندیدم. ولی داشتم فکر میکردم اگه این اتفاق بیفته آدم چیکار باید بکنه؟ اکثر کسایی که خیانت میبینن خودشون رو میبازن، گریه میکنن، همش تو خونه ان، به خودشون نمیرسن، واقعاً فک میکنم کسی که خیانت میکنه ارزش نداره انقدر آدم خودشو داغون کنه، یا باید جدا شی، اگه هم جدا نمیشی واسه خودت شاد زندگی کنی جلوی چشم شوهر خیانت کار، انقدر شاد باشی که تا بترکه، 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من با چشمام دیدم که خدا جوابشونو میده فقط ما بنده ها صبرمون کمه و خدا صبرش زیاده...تعریف کنم ب ...

عمو ی پدرم وقتی جوان بود با یه خانوم زیبا رو که همه دوست داشتن عروس بگیرنش و خیلی خاطرخواه داشته ازدواج میکنه،بعدشم صاحب دوتا دختر و سه تا پسر میشن،زندگی خوبی داشتن تا سر و کله ی یه دختر ترشیده(ببخشید بی احترامی نشه) که خیلی آرزوی شوهر کردن داشته پیدا میشه خودشو سرخ آب سفید آب می زده و دلبری میکرده،انقدر زیر پای مرده میشینه که من فقط تو رو میخوام و بچه نمیخوام فقط با هم عشق کنیم و...توقعی ازت ندارمو  و خلاصه مخ این عمو ی بابای ما رو میزنه و اینم باهاش ازدواج میکنه در شرایطی که زن اول وقتی متوجه میشه میگه ما چیزی۲تو زندگی کم نداریم و عشق و فرزند و...من راضی  نیستم.دختر ترشیده هم هی میگفت من میام کنیز زنت میشم و....

عمو ی پدرم وقتی جوان بود با یه خانوم زیبا رو که همه دوست داشتن عروس بگیرنش و خیلی خاطرخواه داشته ازد ...

خلاصه ازدواج دوم صورت میگیره وقتی خرش از پل گذشت گفت ما راحت نیستیم تو یه خونه و برام خونه بساز تو همین حیاط(روستا بوده)بعد خونه گفت پس ثمره عشقمون چی باشه بیا بچه دار بشیم.۴ تا دخترم به دنیا میاره.همه ی توجه و محبت مرده برای زن دوم و بچه هاش بود به زن اول و بچه هاش یه نونی و قندی و روغن در حد بخور نمیر میداده،زن اولی داغون شده بود همه ی جوانی و زیباییش رفته بود.اما بچه هاش بزرگ کرد هر کدوم یه کاره ای شدن و تو ازدواج و شغل  موفق بودن.

عزیزم خیانت فقط به رابطه نامشروع با یه زن غریبه گفته نمیشه،خیانت میتونه بین دو تا خواهر یا دوست صمیم ...

چه ربطی داره به حرفه من!!من راجع به " شیطنت دخترایه فامیل " اینو گفتم

دختری که شیطنت کنه خیانت محسدب نمیشه،چون دختره

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
خلاصه ازدواج دوم صورت میگیره وقتی خرش از پل گذشت گفت ما راحت نیستیم تو یه خونه و برام خونه بساز تو ه ...

زن دومی و دختراش چی میشن؟

سرنوشت عموی پدرتون؟

لا تقنطوا من رحمت الله
خلاصه ازدواج دوم صورت میگیره وقتی خرش از پل گذشت گفت ما راحت نیستیم تو یه خونه و برام خونه بساز تو ه ...

زن دوم هم تو رفاه آسایش دختراش بزرگ کرد چه خرجایی که براشون نمیکنه؟ دختراسون هم سن و سال خودم با دو سه سال اختلاف،بینی هاشون عمل کرد،دندوناشون ارتودنسی،بلکه یکی پیدا شه بگیره این دخترا رو،سه تاشون ازدواج کردن ولی اولی که شوهرش دوسش نداره همش دنبال بهونه ست(ناگفته نمونه دخترا کپ مامانشون پرو و بی ادب و گستاخ فقط کوچیک یکم توشون۲ بهتره)حتی به انگشتای پای دختره گیر میده بهش گفته بود چرا انگشتای مات انقدر درازه بزار لای در بعد در محکم ببند۲بلکه کوتاه بشه😆😆حتی عروسی هم نگرفت برا زنش،دومی هم که الان خونه ی باباشه،شوهره پس فرستادش،اونم عروسی نگرفت برای دختره،سومی هم شوهرش بهش خیانت میکنه ولی داره میسوزه  و میسازه. مادره هم که هیچ کی حریفش نبود داغون از غم بچه هاش...چهارمین دختر هم چندین سال گفتن فلانی میخواد بگیرتش ولی جلو نیومد و اسم دختره رو تو دهن مرد انداخت،عموی پدرم هم که یه چهره منفور داره تو فامیل هیچکس تحویلش نمیگیره و طرد شده ست.اونم حریف داماداش نمیشه و داره عذاب میکشه 

چه ربطی داره به حرفه من!!من راجع به " شیطنت دخترایه فامیل " اینو گفتم دختری که شیطنت کنه خیانت محسد ...

منم میدونم شیطنت دختر خیانت محسوب نمیشه،هر چند شیطنت های اونا در حد لالیگا بوده و دوست پسراشون فهمیدن و سرشون بی کلاه موند،من گفتم وقتی من آبرو داریشونو  میکردم و به خاطر دختر بودنشون و اینکه بتونن ازدواج کنن هر کی ازم میپرسید من منکر میشدم ولی اونا چون آبروشون رفته بود الکی پشت سر من حرفایی میزدن که منو هم خراب کنن.