2777
2789

از همه بدتر خانواده شن که اونجوری تهمت زدن بهم و رفت آمدشونو باهام قطع کردن.دلم شکسته.هیچ کاری نکردم و زندگیم از بین رفته و فقط شب و صبح میکنم روزمو شب

من یه پسری روتوفامیل میشناسم به خانومش خیانت میکنه اونم باکیا؟بازن برادرای خانومش😔😔😒😒

من قبل اینکه بدونم این دو خانم به شوهراشون خیانت میکنن،یکیشون خیلی قیافه نازوملیحی داره منم خیلی قیافشو دوست داشتم و خوشم میومدبعداینکه موضوع خیانتو فهمیدم به زنه که نگا میکنم بخدا شیطونو تو قیافش میبینم😐

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم خیانت دیدم ازشوهری ک روزی صدبار قوربون صدقه منو بچمون میرفت و چیزی برامون کم نمیزاشت ولی غافل از ...

اصلا به مرد ها نمیشه اعتماد کرد اول خدا میشناسدشون بعدشم هم جنس خودشون.پزشک متخصص زنان من یه پیر مرد با تجربه و با جذبه ست که همه بیمارانش ازش میترسن،از جمله خودم🙁یه بار که همسرم باهام اومده بود و اولین بار بود همسرمو میدید بهش گفت این خانومت خیلی معصوم و مظلومه میبینمش یاد دخترم میوفتم،اگه یه وقت اذیتش کنی پدرتو در میارم🤔🙊🙈😂من در کمال تعجب همسرمو نگاه میکردم اونم بنده خدا از تعجب زبونش بند اومده بود.بعدا بهش گفتم یعنی چی دید تو وجودت اینو گفت😅😅😅دکتر گفت من مردم جنس خودمون بهتر میشناسم😞😞

خوب گفتی خائنها کجا مجازات میشن وکی؟؟؟؟؟؟؟😔😔😔

میگن خداهیچکیو این دنیامجازات نمیکنه ،همه برا اون دنیاست،این دنیامیگن کائنات ومکافاته عملِ

ولی کی حالااون دنیارو دیده؟؟؟همین دنیا باید بــســوزن،آتـیــش بگیرن ،چون دل ادمو اتیش زدن😔😢

شکر خداروصدهزارمرتبه شکر به آرامش زندگیت رسیدی.اون مرتیکه تاوان پس داد؟

فداتشم . هر زندگی بالا پایین داره...خبر ازش ندارم واقعا سپردم ب خود خدا اخه من تازه مادر جوان از دست داده بودم بعد اون طلاق گرفتم خیلی نابود شدم گاهی اثراتش روم هست..یعنی توان میده😔