2777
2789
بنطرم شوهر من نباید چراغ سبز نشون میداد!اون زن از نظر من مقصر اصلی نیست..

دقیقاااااااا...

به نظر من با همسرمون پیوند داریم...از همسرمون انتظار تعهد داریم...ما نسبت به همسر و رابطه امون تعهد و مسئولیت داریم...

درستِ که برام قابل درک نیست چرااا یک زن ، میتونه باعثِ رنجشِ یک زن دیگه شه...اما طرفِ ما همسرمون هسا....و واقعا خیانت گذشتِ بزرگی میخواد....گذشت فقط صحبت نکردن و یا آوری تکردن به همسر نیست...توی دلت باید ببخشی و فراموش کنی...و این موضوع با تلاشِ دو نفر حاصل میشه...اونم در مدن زمانِ طولانی....

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم اشتباه ما زنا همینه..دلمون میسوزه .تو همه شرایط کمکشون میکنیم  دل میسوزونیم..میگی کم خر ...

به خدااا همه خیانت هاا واسه ظاهر نامناسب نیست...واسه توی رختخواب نیست...

مرد اگر مرد باشه ، هر کاستی تو زندگیش ببینه میاد دوستانه به زنش میگه ، میگه فلانی اینجوری بپوش دوست دارم..اینجوری ارایش کن...اینجوری رفتار کن....

والا به خدااااا اگر کسی زندگیش رو بخواد...زنش رو بخواد و دوست داشته باشه ،صادقانه خواسته هاش رو میگه...

مردااا و زن هاااا وقیح شدن....بزدل شدن...

خیانت کار ادمهای بزدل و تازه به دوران رسیده است...

من از شوهر سابقم ک  فهمیدم با دوست دختر دوران مجردیش هست اون خانومم متاهل بود خدا لعنتش کنه روز ...

سر همین قضیه ازش جدا شدی ؟؟؟ منم یک همچین تحربه ی تقریبا مشابه ای مثل شما دارم و جدا شدم...البته تنها علت جداییم این نبود...

الان ازدواج کردی ؟

به خدااا همه خیانت هاا واسه ظاهر نامناسب نیست...واسه توی رختخواب نیست... مرد اگر مرد باشه ، هر کاست ...

منظورم اینه دلتون نسوزه برای مردای هرزه ..از خودتون نزنید.به فکر خودتون باشین..

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
سر همین قضیه ازش جدا شدی ؟؟؟ منم یک همچین تحربه ی تقریبا مشابه ای مثل شما دارم و جدا شدم...البته تنه ...

پسر از من ۹سال بزرگ تر بود اولین مرد زندگیم بود من اون موقع تازه وارد ۱۸سال شده بودم از قیافه ازش سر بودم ...هم خسیس بود هم خیلی مامانی هر چی باباس میگفت همون بود ب زور چادریم کزدن خیلی عذاب کشیدم تو اون سن کم بعدش ک تحمل میکردم اخرش فهمیدم اقا دوست دختر داره اعتراف کرد😔

پسر از من ۹سال بزرگ تر بود اولین مرد زندگیم بود من اون موقع تازه وارد ۱۸سال شده بودم از قیافه ازش سر ...

الان ازدواج کردی مجددا؟ چند سالت بود جدا شدی

به خدااا همه خیانت هاا واسه ظاهر نامناسب نیست...واسه توی رختخواب نیست... مرد اگر مرد باشه ، هر کاست ...

موافقم.مرد اگر مرد باشه هر کاری واسه زندگیش میکنه تا نگهش داره😢نه مثل مال من که منو با هشت ماه شکم بزاره و بره سه سال با یکی دیگه بخوابه.😢😢😢

نمیدونم.اگرم بکنه انقدر زرنگ شده که نزاره من بفهمم.ولی رفتاراش خیلی وقتا با من واقعا بده و عصبانی که میشه دهنشو بدجور باز میکنه.بچه هارم خیلی حساب نمیکنه خیلی بخواد تحویل بگیره یه لپ لپی ماشینی چیزی میخره که حرفی توش نباشه