2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا بهشون اهمیت میدید اینجور مردا رو باید با نادیده گرفتنشون اعتماد بنفس شونو ازشون گرفت

انقد عین مامانا حواسمون هست مبادا  آب تو دلشون تکون بخوره! که چی بشه آخر سر با2 متر زبون جوابمونو میدن

احساس ندارن که! حرف غیرت میشه نمیتونیم از بالا منبر پایینشون بیاریم

کاش اونجاشون غده بزنه مردای هرزرو

از خودم متنفر بودم چرا باش ازدواج کردم با اینکه میدونستم سالها با این دختره بودخ

چه اشتباهی که میدونستی و انتخابش کردی!

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
دختر بودن،یعنی خیانت محسوب نمیشه

عزیزم خیانت فقط به رابطه نامشروع با یه زن غریبه گفته نمیشه،خیانت میتونه بین دو تا خواهر یا دوست صمیمی  و خانواده و...‌هم باشه.تعاریفش خیلی وسیع اگه مردی پیش زنش باشه و فکرش پیش شخص دیگه این هم خیانت،من اعتقاد دارم خیلی ها با چشم خیلی ها با زبان و خیلی ها هم با فکر خیانت میکنن.

مدیر عامل شرکت ما با یکی از کارمندای دخترش رابطه دارن کاملا مشخصه همه هم میدونن تازه مرده زن داره با ...

عزیزم همه ی مردایی که خیانت میکنن بهانه اشون اینکه زوری گرفتن برام من نمیخواستمش،امله،ال و بله،ولی من تو اقواممون دیدم خانومای خیلی زیبا و محترم و با کلاس که متأسفانه شوهرشون بهشون خیانت کرده.در واقع لیاقت زن خودشونو ندارن.گاندی گفته اگه بهت خیانت شد بدان قیمتت بالاست.

منم خیانت دیدم ازشوهری ک روزی صدبار قوربون صدقه منو بچمون میرفت و چیزی برامون کم نمیزاشت ولی غافل ازینک مدتهابوده با یه زن متاهل درارتباط بوده , الان چندروزه فهمیدمو خودمو توی اتاقم حبس کردم تو این چند روز از بس غصه خوردم چندکیلولاغر کردمو زیرچشام گود افتاده امروز یه کم قران خوندم گریه کردم وازخداخواستم بااین قضیه کنار بیامودلم اروم بگیره حداقل بخاطر بچم

مردا فقط شکمشونو یه وجب زیر شکمشون واسشون مهمه زنا که روح لطیفی دارن هم جنس خودشون میشناسن چرا وارد اینجور رابطه ها میشن از ماست که بر ماست.

لا تقنطوا من رحمت الله
میگه من از این زندگی سگی راضی نیستم و پیش اون که بودم رضایت داشتم.بهش میگم خدا لعنتت کنه ناشکری میکن ...

به نظرم اشتباه ما زنا همینه..دلمون میسوزه .تو همه شرایط کمکشون میکنیم  دل میسوزونیم..میگی کم خرج کنیم تا برای روزه مبادا یا قناعت کنیم چون شوهرم نداره...به نظرم..باید تو هر شرایطی که باشن خرج کنی به فکر خودت باشی..دکتر بری..ارایش کنی.لباس بخری..خرج کنی.به خودت برسی..اما در حدش..نه اینکه همش بگی وای شوهرم گناه داره این ماه نداره..خرج کنید برای خودتون..مردا تا جیبشون پر پول میشه نمیدونم چه غلطی کنن..چرا اون پولو واسه اون حروم زاده ها حروم کنن  برای شما و بچه هاتون خرج کنن.وظیفه شونه..

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
عزیزم همه ی مردایی که خیانت میکنن بهانه اشون اینکه زوری گرفتن برام من نمیخواستمش،امله،ال و بله،ولی م ...

موافقم کسی که هرز باشه شخصیتش همینه ربطی به زنش هم نداره 

زندگی زیباست ...