2777
2789
عنوان

متاهل ها برای شما هم پیش اومده

229 بازدید | 19 پست

برای شما هم پیش اومده با اینکه وضع شوهرتون خوی باشه یهو تو یه دوره ای بره زیر قرض و بدهی؟ شوهرم داره یه ملکی رو می‌سازه که خیلی خرجش بیشتر از اونی شده که عکسش رو میکردیم تاپیک قبلی گفتم مجبور شد از برادرم پول بگیره و آبروریزی شد ، سر این خالی شدن دستش مادرم همش بهمون تیکه میندازه همش منو خورد میکنه ،الانم شوهرم میخواد پول داداشم رو پس بده من هی دارم فشار میارم که زودتر بده ولی میگه کم کم ۱۰ روز طول میکشه بتونه ماشین بفروشه و پول رو جایگزین کنه 

😶بیچاره این مرد 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😶بیچاره این مرد

نباید از داداشم پول می‌گرفت،  خیلی بد شد ،من خانوادم رو میشناسم حالا تا قیام قیامت پشتش حرفه ، هس میگن هر کار کرد با اون چندر غاز داداشم بود 

ولی مامانت چرا اینجوری میکنه؟ داداشت مگه به میل خودش قرض نداده بهتون؟

اصلا من خبر نداشتم شوهرم ازش گرفته ، میگه اون موقع خواستم ماشین بفروشم گفت بیا این پول منو بگیر هر وقت خواستم اذت میگیرم بین خودمون ، حالا مامانم چند روز پیش هر چی رسید گفت گفت شوهرت پنهون کاره ، حق پسر منو نداده ، پولش رو خورده ، در صورتی که برادر من بیکار بود شوهرم آوردش پیش خودش کار کنه 

نباید از داداشم پول می‌گرفت، خیلی بد شد ،من خانوادم رو میشناسم حالا تا قیام قیامت پشتش حرفه ، هس می ...

دیگه خونواده پشت آدم نباشه کی باشه.؟

چهار روز دیگه داداشت هم ازش پول میخواد دیگه 

چی بگم والا 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

دیگه خونواده پشت آدم نباشه کی باشه.؟چهار روز دیگه داداشت هم ازش پول میخواد دیگه چی بگم والا

شوهرم قسم خورد گفت بعد از این کوچکترین مشکلی پیش بیاد ذره ای کمک نمیکنم 

شوهرم قسم خورد گفت بعد از این کوچکترین مشکلی پیش بیاد ذره ای کمک نمیکنم

حالا تحت فشار نزازش بنده خدا رو 

داره تلاش می‌کنه بده دیه 

اصلا من خبر نداشتم شوهرم ازش گرفته ، میگه اون موقع خواستم ماشین بفروشم گفت بیا این پول منو بگیر هر و ...

مامانت روت میشه جلو شوهرتم این حرفارو بزنه؟

با داداشت صحبت کن ببین نظر اونم همینه یا مامانت از خودش میگه

حالا تحت فشار نزازش بنده خدا رو داره تلاش می‌کنه بده دیه

چیکار کنم مامانم هی میگه پسرم زندگیش رفت ضرر کرد ، میخواست فلان کنه نگو پولش رو شوهر تو گرفته بوده

چیکار کنم مامانم هی میگه پسرم زندگیش رفت ضرر کرد ، میخواست فلان کنه نگو پولش رو شوهر تو گرفته بوده

🙁

برادرت با صحت عقلی کامل این کار رو کرده خو 

همسرت یا تهدید که پول نگرفته 

ازش درخواست کرده اونم داده 🙁

مامانت روت میشه جلو شوهرتم این حرفارو بزنه؟با داداشت صحبت کن ببین نظر اونم همینه یا مامانت از خودش م ...

اصلا دیگه نمیخوام با داداشم حرف بزنم ، مامانمم خوب بلدم بشونم سر جاش به شوهرم گفتم روزی که پول رو جور کردی میریم رو در رو میخوام بهش بگم حرفا رو