برای شما هم پیش اومده با اینکه وضع شوهرتون خوی باشه یهو تو یه دوره ای بره زیر قرض و بدهی؟ شوهرم داره یه ملکی رو میسازه که خیلی خرجش بیشتر از اونی شده که عکسش رو میکردیم تاپیک قبلی گفتم مجبور شد از برادرم پول بگیره و آبروریزی شد ، سر این خالی شدن دستش مادرم همش بهمون تیکه میندازه همش منو خورد میکنه ،الانم شوهرم میخواد پول داداشم رو پس بده من هی دارم فشار میارم که زودتر بده ولی میگه کم کم ۱۰ روز طول میکشه بتونه ماشین بفروشه و پول رو جایگزین کنه
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی مامانت چرا اینجوری میکنه؟ داداشت مگه به میل خودش قرض نداده بهتون؟
اصلا من خبر نداشتم شوهرم ازش گرفته ، میگه اون موقع خواستم ماشین بفروشم گفت بیا این پول منو بگیر هر وقت خواستم اذت میگیرم بین خودمون ، حالا مامانم چند روز پیش هر چی رسید گفت گفت شوهرت پنهون کاره ، حق پسر منو نداده ، پولش رو خورده ، در صورتی که برادر من بیکار بود شوهرم آوردش پیش خودش کار کنه
نباید از داداشم پول میگرفت، خیلی بد شد ،من خانوادم رو میشناسم حالا تا قیام قیامت پشتش حرفه ، هس می ...
دیگه خونواده پشت آدم نباشه کی باشه.؟
چهار روز دیگه داداشت هم ازش پول میخواد دیگه
چی بگم والا
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
شوهرم قسم خورد گفت بعد از این کوچکترین مشکلی پیش بیاد ذره ای کمک نمیکنم
حالا تحت فشار نزازش بنده خدا رو
داره تلاش میکنه بده دیه
چیکار کنم مامانم هی میگه پسرم زندگیش رفت ضرر کرد ، میخواست فلان کنه نگو پولش رو شوهر تو گرفته بوده
🙁
برادرت با صحت عقلی کامل این کار رو کرده خو
همسرت یا تهدید که پول نگرفته
ازش درخواست کرده اونم داده 🙁