2777
2789
عنوان

متاهل ها برای شما هم پیش اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 19 پست
🙁برادرت با صحت عقلی کامل این کار رو کرده خو همسرت یا تهدید که پول نگرفته ازش درخواست کرده اونم داده ...

تازه بدبخت میگه من نخواستم داشتم ماشینم رو می‌فروختم خودش گفت میدم بهت 

تازه بدبخت میگه من نخواستم داشتم ماشینم رو می‌فروختم خودش گفت میدم بهت

😐😐😐

خدا به داد شوهرت برسه از دست مادرت 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐خدا به داد شوهرت برسه از دست مادرت

اگه بدونی با چه عشقی برای مادرم خرید می‌کرد، آخرش مامانم چی گفت ، برگشته به من میگه خیلی چیزایی که میخره خوب نیست بهش میندازن😔 در صورتی که شوهر من تو خرید کردن خیلی وسواسی  لباس و هر چی میخره مارک گرونترین 

اگه بدونی با چه عشقی برای مادرم خرید می‌کرد، آخرش مامانم چی گفت ، برگشته به من میگه خیلی چیزایی که م ...

نسبت به این چیزایی که میگی 

به جای این که ارومش کنی و ارامشش باشی 

تو ام داری زیر فشار میزاریش؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

نسبت به این چیزایی که میگی به جای این که ارومش کنی و ارامشش باشی تو ام داری زیر فشار میزاریش؟

به اون که نمیگم ، خودم ریختم بهم هی ریز کاراشون یادم میاد ، شوهرمم نمیزاره طلاهامو بفروشم میگه صبر کن ماشین فروش بره ، پول رو که نخوردم میخوام پس بدم برادر تو هم هنوز گواهینامه نداره که بگی همین فردا میخواد ماشین بخره