2777
2789
عنوان

خیاطی

40 بازدید | 8 پست

سلام من الان ۴ ماهه میرم خیاطی چند تا یقه مونده دیگه تموم میشه ولی من اصلا یاد نگرفتم بنده خدا مربی مون خسته شده . میگم ادامه ندم ولش کنم خودمم واقعا خسته شدم هربار میرم میام سردرد میگیرم اعصابم داغون میشه امروز اومدم خونه گریه کردم نمیتونم یاد بگیرم ولی مادرم اصرار داره برم ۱۴ میلیون پول دادم پول ثبت نام ازمون فنی حرفه ای رو دادم شد ۱۹ میلیون و خورده ای . کتاب هم خریدم تمام وسایل خیاطی رو خریدم ولی نمیتونم. میگم با مربی صحبت کنم الکی این چند جلسه رو برم نمیخواد خودشو خسته کنه برای من . تموم بشه امتحان میدم میدونم قبول نمیشم ولی خودمو دیگه درگیر نکنم فقط بخاطر مادرم که اصرار داره تا بفهمه که من نمیتونم. بزار آزمونو بدم کلاس رو تا آخر برم مطمئنن قبول نمیشم تا مادرم بفهمه. هرجی بهش میگم من نمیتونم قبول نمیکنه .واقعا نمیفهمم. بهد ۴ ماه هنوز مشکل دارم تو الگو کشی. امروز مربی خیلی ناراحت شد گفت چرا متوجه نمیشی اینا واسه جلسات اوله. من نمیفهمم واقعا متوجه نمیشم دارم زجر میکشم هیچکی درکم نمیکنه میگم نرم مامانم میگه برو. یا یه کاری کنم صبحا الکی برم خیابون گردی کنم ۲ ساعت . ساعت کلاس تموم شد برگردم خونه. تا این حد نمیتونم واسه خودم تصمیم بگیرم من خیاطی رو دوست ندارم خیلی خسته کننده است هیچی هم نمیفهمم بچه های دیگه همه جلوترن من عقبم. یه دختره از من کوچکتره اون خیلی قشنگ میدوزه من جلوی اون خجالت میکشم که اینقدر خنگم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیاطی واقعا سخته ولی تا اینجا اومدی تا آخر همین دوره که ثبت نام کردی برو.

بعدش تو خونه برای خودت بدوز ایراداتت دستت میاد میتونی از کسی بپرسی ولی تا اینجا اومدی همین یک کلاستو تموم کن.

من واقعا متوجه نمیشم خود مربی میگه خیاطی ریاضیه باید ریاضیت و هندسه قوی باشه

ربطی به ریاضی و هندسه هم نداره حالا. اگر مشکلت الگو هست اینقدر بکش که مسلط بشی ایرادات الگو راحت رفع میشه.

من واقعا متوجه نمیشم خود مربی میگه خیاطی ریاضیه باید ریاضیت و هندسه قوی باشه

متدی که بهت اموزش میده چیه؟

و اینکه اگه مربیت اجازه میده از اموزشاش فیلم بگیر بعد بیا خونه از روی ارامش نگاه کن بعدشم چندبار تمرین کن تا کامل یاد بگیری.

هرچند خیاطی سخته منم یه دوره رفتم دیگه ادامه ندادم چون حوصله نداشتم ولی خب هنر خوبیه خداییش