2777
2789
عنوان

به دعا و طلسم اعتقا د دارین؟

1352 بازدید | 117 پست

دختر خاله نامزدم خیلی عاشقه نامزدم هست و خیلی اهل دعا گرفتن و از این خرافات هست ,به نظرتون امکان داره که با دعا و طلسم باعث سرد شدنش شده باشه ,اخه چند بار بهم گفته بود تا اخر عمر ولتون نمی کنم که بتونین  خوشبخت بشین با هم . 

خدایا به امید تو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو یه دعا واسش بگیر زودتر شوهر کنه بدبخت  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
بله اعتقاد دارم اما مواظب باش اون حرفش باعث ضعف شما نشده باشه.که باعث بشه نامزدتون سرد بشه

نامزدم همش میترسید میگفت میترسم کار بده دستمون ,اما الان انگار نامزدم خودش زده زیره همه چیز ,یادم نمیکنه ,هنگ کردم واقعا

خدایا به امید تو 
چرا اعتقاد داری؟تجربه داشتی؟

من اره چون هم تو قرآن گفته شده.همم اینکه خالمو مادرشوهرش طلسم کرده بود همش خالم مریضها بی حال میرفت دکتر میگفتن خانم سالمی 

بعد رفت دعا نویس گفتن برات دعا نوشتن باطلیشو نوشتن خالم چلشو نگه داش بعد چلش خالم شد سالمه سالم دیگ بی حال نبود

💕خدایا برای همه چی شکرت💕