دختر خاله نامزدم خیلی عاشقه نامزدم هست و خیلی اهل دعا گرفتن و از این خرافات هست ,به نظرتون امکان داره که با دعا و طلسم باعث سرد شدنش شده باشه ,اخه چند بار بهم گفته بود تا اخر عمر ولتون نمی کنم که بتونین خوشبخت بشین با هم .
میترسم فکر کنه خیلی کم اوردم چون سری اول که باهاش اشتی کردم گفت بخاطر ابروت نره به من زنگ زدی ...
جدي باهاش صحبت كن بگو من حفظ عزيزام و حفظ زندگيم برام خيلي مهمه و در كنارش البته حفظ آبروم،بعد هم بگو ما نامزديم نامزدي هم براي شناخت همديگس خوب اگر مشكلي هست بگو تا خودمم بدونم و اگرندونم قضيه چيه طرز فكرم نسبت بهت عوض ميشه و ممكنه رويه نامزديمون جور ديگه بشه،من خطايي انجام دادم كه خودم متوجه نيستم ؟مردا بايد بدونن كه ممكنه يه سري از كاراشون نتيجه خوبي نداشته باشه ا،نزار احساس كنه بخاطر آبروت از بهم زدن نامزدي ترس داري الان اونه كه بايد بدونه هر عملي انجام بده عكس العملي داره البته خيلي دوستانه و در عين حال جدي برخورد كن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اخه همه چیزم خیلی اشفته بود از خوابو خوراکو درس گرفتع تا مشکلات پی در پی ک برام میفتاد همه باهام بد شده بودن اصلا مزخرف ترین روزای زندگیم بود دیگه مامانم خستع شده بود ب خاطر همین گفت میرم برات ی دعایی میگیرم شاید درست شه ک خدارو شکر با اینکع خیلی عذاب کشیدم و از اون محیط اومدم بیرون (((اخه اونجا ارزوی من واسه ادامه زندگیم بود😢😢😢😢))))همچی درست شد ولی دیگه چ فایده کار از کار گذشته بود هر چیزی که داشتمو از دست دادم 😳😳😯😐
يعني هركي بلا و بد بياري پشت سر هم بياد سرش يعني كسي واسش دعا نوشته؟؟؟؟؟ من الان تو اين وضعيتم يه روز خوش نميبينم هم ضرر مالي هم ضرر جاني هم به خودم و خانوادم ميخوره ...
باران جان من الان اون یکی تاپیکت رو خوندم. متاسفم که اینو میگم ولی یکم بیشتر درمورد ازدواج با این آ ...
تا هفته قبل نظرم.دربارش صد درصد بود طوریکه به همه اقوام با خوشحالی میگفتم نامزد شدم اما این هفته گند زد به همه احساساتم ,به همه میگم معلوم نیست باید بشناسمش
عزیزم اگه واقعا این دعاها و طلسم هادجواب میداد دخترخاله شوهرت یه دعا میگرفت که با شوهرت ازدواج کنه نه که الان اون بچه هم داشته باشه. عزیزم این فکرا باعث میشه به شوهرت مشکوک بشی و شک کنی و بعد باعث دعوا و بحث میشه. سعی کن مثبت فکر کنی و شوهرتو به خودت جذب کنی نه با رفتارت زمینه رو برای اون خانم جور کنی. شوهر منم یه دختر خاله کنه داره همینطوری بود دورانی که دوست بودیم ۴۱سالش بود مجرد هم بود. میگفت من بخاطر اون ازدواج نکردم الان خدارو شکر که گورشو گم کرده. جرات نداره دیگه زنگ بزنه یا کاری کنه
نامزدم میگه صبر کن یه قرار باهاش بگذارم ازش فیلم بگیر تا بشه یه مدرک تو دستمون و بترسونیمش
به نظرم نامزدت کلا ادم درستی نیست اگه جدی برخورد میکرد لازم به فیلم نبود این کار ادمای ترسو هست در ضمن نامزدت زیادی لوسه که الکی قهر کرده الانم بهش زیاد توجه کنی تا اخرش باید باج بدی