اره حرفاتو قبول دارم تو این راه اگر شروع کنه شکست هست.. موفقیتای کوچیک کوچیکم هست
ولی باید شروع کنه..
تا شروع نکنه حتی نمیتونه خودشو محک بزنه که این ویژگی هارو درمان کنه
بنظرم اونقدرم کنار گذاشتن اهمالکاری و کمالگرایی سخت نیست
نه نه اهمالکاری واقعا سخته😭😂
باید طرز فکرمونو تغییر بدیم هر کسی که موفق شده تو خلوت خودش میدونه که چند صد بار شکستو تجربه کرده ولی بعدش به خودش افتخار میکنه که کم نیاورد دوباره بلند شد ما فکر میکنیم مثلا رتبه برتر از همون اول خیلی راحت نشت و کتابشو برداشت و رتبه ی تک رقمی شد ولی هزار بار گریه کرد هزار بار شکست خورد اما مهم این بود که هر دفعه دوباره شروع میکرد نقطه های قوت و ضعف خودشو در میاورد و تقویت میکرد
فقط اینجا بده که ادم تو چرخه ی اهمالکاری افتاده باشه
که اینجا دیگه باید خودشو به هر ضرب و زوری که هست مجبور کنه به درس خوندن کم کم دستش میاد اگر شروع کنهه
کمم کممم..!
کم کمم پیشرفتاشو میبینه
اگر شروع کنه و ادامه بده
فکرشو درست کنه به مرور زمان ... فقط باید به خودش زمان بده!
@tanharr
بازم یادت باشه پدر و مادر وظیفشونه که خرج کنن نیازاتو تا جایی که در توانشونه براورده کنن حتی اگر ۴۰ سالتم بشه بازم وظیفه ی ارزشمندشونه همین که تو عاقبت بخیر بشی همین که تلاش کنی و به موفقیت برسی براشون یه دنیاست
اینم بدون که همه چی درس خوندن نیست همه چی مدرسه و کنکور نیست موفقیت فقط تو اینا خلاصه نمیشه تو میتونی با رفتارت ازشون تشکر کنی اخلاقت خوب باشه باهاشون با احترام صحبت کنی
اون فکرارو بزار کنار همشون دروغه و چرته!!
افکار سمی که برات درست میشه تا از اون نقطه امنه بیرون نیایی
ولی تو باید همت کنی
به جنبه ی مثبتشم فکر کنیم حتی خوبه که تو این افکارو داری یعنی برات مهمه اگر مهم نبود الان بیخیال بودی تاپیکم نمیزدی
اگر شروع کنی این راه پر از پیچ و خمه و این خوبه چون کمکت میکنه خودتو حتی رشد بدی از هر نظر که فکر میکنی..
درسته که من روانشناس نیستم و نمیتونم عمقی چیزیو تحلیل کنم و همه ی حرفاتم درست باشه اما اینو میدونم که تو باید شروع کن❤️
شووع کن و باقیشو بسپار به خدا منتظر نتیجه نباش بزار اون تیری که از کمال رهاش کردیو خدا هدایتش کنه
عزیز دلم موفق باشییییی ::::)❣️