2777
2789

فوتبال برام کمرنگ شد از یه جایی به بعد .

شاید از جام جهانی قطر 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والاندارم

شما مگه نرفته بودی بقیه داشتن خون گریه میکردن؟ 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

طرفدار چ تیمی؟

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

اره خب ،منم بعد از اون فینال معرکه دیگه بازی به چشم نمیاد😂

کلا ستاره ها هم افول کردن 

😂😂😂😂🙇🏻‍♀️ من مجردم اون مزرعه اس ک متاهله و نی نی داره

🤣🤣آنه ها قاطی شدن 

چرا 22 نفر همش دنبال یه توپن

2نفر دروازه بانن،میشه 20نفر

ولی فوتبال به افتادن دنبال توپ نیست،به قشنگی بازیشه،به هیجانیه ک داره

فوتبال شاید از نظر ین شکلی باشه،ولی از نظر من امید و انگیزه درس زندگیم داره

اگه دوتا از بازیای رئال رو ببینین،میدونین هیچ وقت برای شروع دیر نی :)

:)