میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من از اینکه حقمو از ادمهایی که بام ظلم کردن میگیرم خیلی خوشحالم
و اینکه خرکسو که اهل ریاست با قیافه داغونش میبینیم و دیگه نمیتونن چهرشون رو پنهان کنند
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
من واقعا نیستم چون تاالان کسیو نرنجوندم خداشاهده،تو زندگی کسی دخالت نکردم،همیشه خوب براهمه خواستم . ولی به هرکی دل سوزوندم رید تو زندگیم علی الخصوص دوستم که باعث طلاق قبلم بود.
بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
من واقعا نیستم چون تاالان کسیو نرنجوندم خداشاهده،تو زندگی کسی دخالت نکردم،همیشه خوب براهمه خواستم . ...
منم در حد توانم و تاجایی که یادمه به کسی بدی نکردم ولی انسان جایز الخطا است
میدونی اتفاقی که باید میفتاد افتاده به نظرم از شوهر الانم طلاق بگیر و دنبال آدم زندگیت باش یا ببرش روانشناس اگه قبول نکرد از شکایت کن مجبورش میکنن بره
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
منم در حد توانم و تاجایی که یادمه به کسی بدی نکردم ولی انسان جایز الخطا استمیدونی اتفاقی که باید میف ...
بچمو چکار کنم همه میگن بندازش ولی ۱۵هفته و پنج روزه هست. همه چیش تشکیل شده اونو باید کورتاژ کرد تکه تکه کرد اون براحتی سقط نمیشه که خودمم قبلا کلپرافی کردم و کانال واژن تنگ نمیتونم🥺 بنظرت من چه خاکی توی این سرم بکنم اخه بچمه
بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
نيتت خوب باشه اسيبي ام اگه زدي ناخواسته بوده توبه كن و نيتتو خوب كن ايمان كه بياري خدا راهو نشونت مي ...
من نمیدونم کجا و به چه کسی بدی کردم
همه ی کسایی ام که می شناسم میگن درستکارم ولی خب خودم میدونم اینطوری نیست
بچمو چکار کنم همه میگن بندازش ولی ۱۵هفته و پنج روزه هست. همه چیش تشکیل شده اونو باید کورتاژ کرد تکه ...
نگهش دار اون مادر داره نیازی به پدر نداره
این ادم ثبات روانی نداره می تونی تلاش کنی درستش کنی ولی توصیه نمی کنم
چرا می خوای خودت قول بزنی
اون بچه پیش پدر بی فکر خوشحال نمیمونه