2777
2789
عنوان

دوست دارم زود تر قيامت بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 21 پست
من نمیدونم کجا و به چه کسی بدی کردمهمه ی کسایی ام که می شناسم میگن درستکارم ولی خب خودم میدونم اینطو ...

دلم از تاپيك سلين خيلي شكسته چرا مردا اينجوري ان 😔

نگهش دار اون مادر داره نیازی به پدر ندارهاین ادم ثبات روانی نداره می تونی تلاش کنی درستش کنی ولی توص ...

منم پول ندارم🤦‍♀️

این اگه درست بشو بود دختر خالش طلاق نمیگرفت بره،زن اولش دخترخالش بود

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واقعا نیستم چون تاالان کسیو نرنجوندم خداشاهده،تو زندگی کسی دخالت نکردم،همیشه خوب براهمه خواستم . ...

ببين منم هميشه مثل الانم نبودم منم تو زندگيم سوختم و از خاكسترم دوباره زنده شدم سوختنم درد داشت ولي لازم بوده حتما كه اينجوري شده سعي كن درس اتفاقاي كه برات ميوفته رو بگيري تا ازشون خلاص شي پاس كني به قول معروف شنيدي ميگن هر اتفاقي حكمتي داره

من نمیدونم کجا و به چه کسی بدی کردمهمه ی کسایی ام که می شناسم میگن درستکارم ولی خب خودم میدونم اینطو ...

عزیزم ی سوال من یه ۹سال پیش یک دوستی پبدا کرده بودم از مسجد،ایشون روستایی ندار و‌ آسمی بود بعد من براشون گاهی برنج و گوشت و...میبردم سال ۹۴،بعد ایشون اومد تر زد تو زندگیم منیکه براش از اینور اونور دکتر خوب پیدا میکردم با هزینه خودم ک ایشون چون فرش میبافت سینه اش تحریک میشد هی و....

خب زندگی اولمو خراب کرد و طلاق گرفتیم برا چی خدا سکوت کرده؟ میشنوم قشنگ سرحال و سر زندگیشه البته شوهرم نگرفتش

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
منم پول ندارم🤦‍♀️این اگه درست بشو بود دختر خالش طلاق نمیگرفت بره،زن اولش دخترخالش بود

بهش اهمیت نده لازم نیست همه ی آدمایی که کنارت هستن دوستت باشن میخوام بگم زندگی خودت بکن به این که اون چیکار می کنه اهمیت نده

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

عزیزم ی سوال من یه ۹سال پیش یک دوستی پبدا کرده بودم از مسجد،ایشون روستایی ندار و‌ آسمی بود بعد من بر ...

خیلی وقته فهمیدم معجزه بدون تلاش ما اتفاق نمیفته

دوتا راه است

انتقام و بخشش تو کدوم انتخاب میکنی

میدونی درکت میکنم سخته و متاسفم به خاطر همه اتفاقایی که تو زندگیت افتاده من نگفتم شما ادم بدی هستی من خودم منظورم بود و خواسته یا ناخواسته همه ما اشتباه هایی داشتیم 

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

خیلی وقته فهمیدم معجزه بدون تلاش ما اتفاق نمیفتهدوتا راه استانتقام و بخشش تو کدوم انتخاب میکنیمیدونی ...

نه ببخشید درحالت کلی پرسیده بودم فک کرده بودم مذهبی هستین.بازم شرمنده وقتتو گرفتم🌷