2777
2789
عنوان

همسرم

651 بازدید | 40 پست

حس میکنم دارم افسرده میشم همش به فکر گذشتم هستم زندگیم خوبه ولی همسرم همش بهدفکر کار و خوشگدرونی اصلا ادمی نیست بشینه باهام حرف بزنه الانم خوابه ساعت هشت اومده ده خوابیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی وای😪 باش حرف بزن

باهاش حرف میزنم ولی تا ی چی میگم میگه ای بابا توم ک همش اینو‌میگی ادمی نیس ک بتونم باهاش دردودل کنم مشاور خوبی واس دیگرانه ولی واس من اصلا

خوب شوهر منم اینطوریه دیگه دلخوری نداره  خداروشکر شوهر منم خوبه ، تو خوبیهاش این رو ندید بگیر ...

میدونی مثلا همش تو گوشی تا من ی چی میگم میگه خوابم میاد بریم بخوابیم 😐😐😐

اوخی خیلی سخته ولی حتما باهاش صحبت کن و خواسته هاتو بهش بگو مثلا بگو برای من بیشتر وقت بزار بیشتر تو ...

همیشه دوست داشتم با همسرم مثل یه دوست باشیم ولی اینطوری نیس الانم فهمید دارم گریه میکنم گف تو که دنبال بهونه میگردی گریه کنی خب گریتو کن بزار‌منم بخوابم 

منم با شوشو درد و دل کنم همینو میگه 

بیخیالش شدم 

براش غذاهای خوب بپز یه برنامه ای بچین ک دیرتر بخوابه باهم کتاب بخونید یعنی براش بلند بلند بخون فیلم ببینید اگه اهلشید برقصید

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

باهاش حرف میزنم ولی تا ی چی میگم میگه ای بابا توم ک همش اینو‌میگی ادمی نیس ک بتونم باهاش دردودل کنم ...

باز واسه دیگران مشاور خوبیه شوهر من کلا در سکوت به سر میبره 

خودت رو اذیت نکن 

خخخخخ
منم با شوشو درد و دل کنم همینو میگه  بیخیالش شدم  براش غذاهای خوب بپز یه برنامه ای بچین ...

اووو تا دلت بخواد هنر اشپزی دارم انجام میدم واسش ولی حس میکنم خیلی دلم واس تنهایی خودم تنگ شده ک خودم خودمو اروم کنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز