راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
کاملا موافقم بی همدمی واقعا سخته یکی از دوستانمون میخواست ازدواج کنه میگفت تنهام یکی نیست دوک ...
همه وقتی همسرمو میبینن میگن خوش بحالت و از این حرفا ولی کسی نیس از درونش خبر دلشته باشه اتفاقا موقعی ک مجرد بودم دوستام خیلی همدمم ببودن ولی الان جی...
ببین دوستم شاید درددل نمی کنی گله وشکایت می کنی متهمش می کنی اینه فرار می کنه پیش مردها گریه کنی اعصابشون خورد میشه اون شما رو درک نمی کنه وفکر می کنه شما بهونه گیری می کنید چون فکر می کنه همه چی خوبه وضع زندگی وامکانات شما خوبه مردها زیاد اهل حرف زدن نیستن شما باید اول سعی کنی خودتو درست کنی گذشته مال گذشته اس یه مقدار به خودتون برسین دلخوریا وانچه از گذشته رو دلتون انباشته شده رو توی یه کاغذ بنویسن بعد پاره اش کنید منم اینطوریم باید حرف بزنم خانم جون غر زدن رو مردها دوست ندارن از فردا سعی کن شاد باشی مثلا یه موضوعی که باعث خوشحالیت شده مثلا دیدن یه دوست قدیمی تو خیابون رو باشادی وهیجان براش تعریف کن وقتی لب به حرف زدن در مورد غصه هات میکنی مردا اکثرا فرار می کنن اونا فکر می کنن ما هم مثل اونایم احتیاج به تنهایی داریم تو غصه هامون سعی کن شاد باشی زن شاد خانواده خوب وسالم شاد رو خواهد داشت اگه رویه اتو عوض نکنی شوهرتون سعی می کنه خوشی هاشو بیرون داشته باشه آخه تو خونه فقط یه چهره غمگین ویه دل گرفته منتظرشه