راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
واقعا همینم من شایدم مدل دردودلم اشتباه توکل به خدا از فردا یه ادم جدید میشم اگه بتونم شاد باشمم
ببین این حرف کسی بهت میزنه که تجربه داره من از طرف خانواده همسرم اذیت میسدم به اونا جواب نمیدادم عوضش تا میرسید همسرم خونه شروع میکردم به گله گذاری بدتر ازم دور شد ببین یه مسئله دیگه بچه کوچیکته میدونم خسته میشی برنامه ریزی کن کاراتو کمک بگیر از مامانت وقتهای دو نفرتو زیاد کن ببین بچه رو یه موجودی فرض نکن که باعث دوری شما شده اون میوه عشقتونه از لحظه لحظه ی بودنت با فرزندت لذت ببر انقدر زود بزرگ میشه دلت برا بچگیش تنگ میشه یه مقدار سهل گیر باش به خودت زیاد برس
همه ی ما در مورد بچه اول همینیم همه چی رو سخت میگیریم ولی در مورد بچه دوم کامل وپخته میشیم وکار برامون راحتتر میشه بچه ها بزرگ میشن ولی اون لحظه های قشنگ با بچه وهمسرمون بودن دیگه تکرار نمیشه مگه چن سال جوون هستی مگه چن تا بچه میخای بیاری لذت ببر تا دیر نشده یه روزی به خودت میای می بینی دیر شده