2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 40 پست
ببین دوستم شاید درددل نمی کنی گله وشکایت می کنی متهمش می کنی اینه فرار می کنه پیش مردها گریه کنی اعص ...

واقعا همینم من شایدم مدل دردودلم اشتباه توکل به خدا از فردا یه ادم جدید میشم اگه بتونم شاد باشمم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها بنظر شما هرچی نامزدیم طولانی شده باشه بعد عروسی صلاحه زود بچه آورد؟ چقد بگذره خوبه؟

زپان خاصی نداره باید اول تونقش همسری جا بیفتین باید باهم مچ بشین بعد به فکر بچه باشین

بچه ها بنظر شما هرچی نامزدیم طولانی شده باشه بعد عروسی صلاحه زود بچه آورد؟ چقد بگذره خوبه؟

اصلا عجله نکن حتی اگر 5 سال نامزد بودی زمان بده به خودت به همسرت زندگی زیر یه سقف خیلی متفاوته 

میگن زن و مرد وقتی میخوان ازدواج کنن یه بار باید با هم به توافق برسن وقتی هم میخوان بچه دار بشن دوباره باید با هم به توافق برسن خیلی عجله نکن 

خخخخخ
واقعا همینم من شایدم مدل دردودلم اشتباه توکل به خدا از فردا یه ادم جدید میشم اگه بتونم شاد باشمم

ببین این حرف کسی بهت میزنه که تجربه داره من از طرف خانواده همسرم اذیت میسدم به اونا جواب نمیدادم عوضش تا میرسید همسرم خونه شروع میکردم به گله گذاری بدتر ازم دور شد ببین یه مسئله دیگه بچه کوچیکته میدونم خسته میشی برنامه ریزی کن کاراتو کمک بگیر از مامانت وقتهای دو نفرتو زیاد کن ببین بچه رو یه موجودی فرض نکن که باعث دوری شما شده اون میوه عشقتونه از لحظه لحظه ی بودنت با فرزندت لذت ببر انقدر زود بزرگ میشه دلت برا بچگیش تنگ میشه یه مقدار سهل گیر باش به خودت زیاد برس  

اصلا عجله نکن حتی اگر 5 سال نامزد بودی زمان بده به خودت به همسرت زندگی زیر یه سقف خیلی متفاوته  ...

منم خودم نظرم اینه اما اطرافیان هنوز نرفتم زیر ی سقف میگن گشتناتونو کردین دیگه رفتی بیار یدونه انگار ک ازدواج میکنن برای گشتن منم میگه خیلی فرق داره اون لحظه هارو دیگه نمیتونم تجربه کنم

از یطرفم نامزدم میگه من سنم زیاد میشه

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

همه ی ما در مورد بچه اول همینیم همه چی رو سخت میگیریم ولی در مورد بچه دوم کامل وپخته میشیم وکار برامون راحتتر میشه بچه ها بزرگ میشن ولی اون لحظه های قشنگ با بچه وهمسرمون بودن دیگه تکرار نمیشه مگه چن سال جوون هستی مگه چن تا بچه میخای بیاری لذت ببر تا دیر نشده یه روزی به خودت میای می بینی دیر شده

منم خودم نظرم اینه اما اطرافیان هنوز نرفتم زیر ی سقف میگن گشتناتونو کردین دیگه رفتی بیار یدونه انگار ...

نظر دیگران رو در نظر نگیر حتی منکه دارم واست پست میذارم خودت و زندگی و شوهرت رو در نظر بگیر

خخخخخ
نظر دیگران رو در نظر نگیر حتی منکه دارم واست پست میذارم خودت و زندگی و شوهرت رو در نظر بگیر

تفاوت سنی زیاد با بچه بده؟

چه پدر چه مادر

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز