2777
2789
عنوان

خانوما کی قرص ال دی میخوره🥲🥲🥲

451 بازدید | 44 پست

من قرص ال دی خوردم ولی نه برا جلوگیری جلوگیریم با چیز دیگه ایه

من ۳ماهه بهم ریخته بود پریودم یبار ۳۰روز بودم درست بود یبار ۲۰روزه یبار ۱۰ روزه دکتر گفت ۲۱شب ال دی بخور

تا ۷ خوردم قطع کردم دیشب اندازه دو بند انگشت اومد سیاه سیاه دیگه نیومد😐 ممکنه از ال دی باشه

حس میکنم رحمم سرده عصبیم میکنه چی بخورم دمنوش نعنا زعفرون و  بابونه خوردم دیشب یه لیوان امروزم یه لیوان تاثیر نداشت باردار نیستم مطمئنم هم قرص میخوردم هم از کاند.. استفاده میکنم 

💍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تقریبا داره ۵سالی میشه میخورم🤐

عزیزم منظورت اینه از ۲۱ تا ۷ تاشو خوردی و قطع کردی؟؟ اینجوری الان میوفتی به لک بینی اون ۲۱ تارو باید بخوری ۷ روز استراحت پریود بشی دوباره ۲۱ تارو شروع کنی 

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

ال دی همیشه سیاهش میکنه دل دردم شدید تر میکنه

نه عزیز من نزدیک ۵ساله میخورم پریودام منظمه و خونریزیم خیلی کم شده و همچنین دردامم قابل تحمل 

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

قرص ال دی کامل نخوردی بعدم دمنوش بدترش کردی که 

رحمی هم که سرد باش کافیه دستتو بزاری زیر شکمت سر د باش رحمت سرد شده 

برا گرمی رحم هم همون بابونه خوبه 

قرص ال دی یا  هر قرص هورمونی خوردی دیگ داروی گیاهی قاطیش نکن بدترت میکنه بدن بهم میریزه دکتر به من گفت

بخاطر کیستت خوردی؟

پریودیم بهم خورده هورمونام اخرین باری سونو دادم کیست تنبلی هیچی نداشتم ولی حس میکنم تنبلی دارم از اولین بار پریود شدم همیشه بهم میخورد

💍♥️

من تقریبا داره ۵سالی میشه میخورم🤐عزیزم منظورت اینه از ۲۱ تا ۷ تاشو خوردی و قطع کردی؟؟ اینجوری الان ...

من دیروز یادم رفت بخورم . امروز خوردم ولی

طوری نمیشه ؟ 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
نه عزیز من نزدیک ۵ساله میخورم پریودام منظمه و خونریزیم خیلی کم شده و همچنین دردامم قابل تحمل

شما پنج سال بدون وقفه خوردی؟ 

دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌