2777
2789
عنوان

خانوما کی قرص ال دی میخوره🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 44 پست
برا همون قرص هست وسط راه قطعش کردی احتمالا باز لکه ببینی

نه بابا من ۲۱ دونمو خوردمم😂😂هرشب سر ساعت میگم روز ۷بود دیگه ۲۱دونم قطع شد نخوردم ۱۰یکم خون اومد قطع شد

💍♥️

۲۱ دونه خوردم تاریخ ۷ بود دیگه نخوردم بعد ۱۰ خون دیدم دیگه قطع شد

عزیزم خب ۲۱ میخوری تقریبا ۵تا۷ روز طول میکشه پریود بشی..احتمالا پریود میشی پس

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش زودتر بیاد خیلی عصبیم یه سرد درد وحشتناک گرفتم💔

گلم سردرد بخاطر ال دیه من ماهی اون یه هفته استراحتو سردرد میگیرم قرص شروع‌میکنم سردردم بهتر میشه...گرمی بخور طناب بزن درازنشست برو زودی میاد 😁

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

بله عزیزم متاسفانه نمیتونم ریسک کنم یه دونه بچه دارم همینجوری دارم میخورم🤐 ولی ماهی یه هفته رو حتما ...

اهان پس پریود میشی من فکر کردم پریود نشدی پنج ساله گفتم چه خوب

میشه چندماهه بدون وقفه خورد جوری که چندماه پریود نشی؟ 

دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌

منم مثل شما بودم میرفتم دکتر میگفتم بابا چرا من اینطورم هرچندماهی یکبار آزمایش هورمونی ،سونو داخلی هزار کوفت میدادم میگفت نه کیست نه فیبروم نه تنبلی هیچی نداری 

ولی بدنم علائم داشت 

دوماه پیش سونو دادم گفت تنبل شده تخمدانهات 

ره دکترم میگم میگه حتما داشتی تو سونو نشون نداده یا نبودی داشتی اینطور میشدی

گلم سردرد بخاطر ال دیه من ماهی اون یه هفته استراحتو سردرد میگیرم قرص شروع‌میکنم سردردم بهتر میشه...گ ...

من میگرن دارم قبلا مجردی برا تنظیم یه دکتر گفت مدروکسی بخور ال دی میگرنتو زیاد میکنه

💍♥️

منم مثل شما بودم میرفتم دکتر میگفتم بابا چرا من اینطورم هرچندماهی یکبار آزمایش هورمونی ،سونو داخلی ه ...

ورزش خیلی خوبه از وقتی رفتم ورزش بهتر پریود میشم

میخوام برم سونو بدم بزودی 

💍♥️

اهان پس پریود میشی من فکر کردم پریود نشدی پنج ساله گفتم چه خوبمیشه چندماهه بدون وقفه خورد جوری که چن ...

نه گلم میشم مگ میشه نشد میدونی چقد ضرر داره نشی

اره گلم پشت سرهم بخوری نمیشی من مثلا مسافرت باشم اینکارو میکنم 🤐بعد اومدم خونه قرص نمیخورم پریود میشم😁ولی ضررداره اینجوری 

ورزش خیلی خوبه از وقتی رفتم ورزش بهتر پریود میشممیخوام برم سونو بدم بزودی

من الان دارم چندتا مکمل میخورم ،ورزش میکنم ،رژیم غذایی دارم ،خواب و بیداری سر تایم زودمیخوابم زودم بیدار میشم خداروشکر بهترم ولی باز اذیتم میکنه 

ولی هیچ ورزشی اندازه یوگا خوب نیست برا تخمدان ها 

من الان دارم چندتا مکمل میخورم ،ورزش میکنم ،رژیم غذایی دارم ،خواب و بیداری سر تایم زودمیخوابم زودم ب ...

مکمل چی میخوری

متاهلی؟ اگه اره بچه داری یا نه

میترسم یوقت تنبلی باشه باردار نشم☹️دوستم تنبلی داشت یه پسر داره الان دومیو میخواد بیاره

💍♥️

مکمل چی میخوریمتاهلی؟ اگه اره بچه داری یا نهمیترسم یوقت تنبلی باشه باردار نشم☹️دوستم تنبلی داشت یه پ ...

مکمل از انواع ویتامین d،b,

منیزیم ،کلسیم ،فولیک اسد ،امگا ۳ ،اوابوست 

بچه هم ندارم 

با تنبلی بقول دکترم چون تحمک گذاری کم اتفاق میفته دیرتر باردار میشی ولی نه اینکه کلا نشی 

من میگرن دارم قبلا مجردی برا تنظیم یه دکتر گفت مدروکسی بخور ال دی میگرنتو زیاد میکنه

منم دارم گلم...یعنی واقعا با این قرص سردرد کم میشه بگیرم امتحان کنم چون من یکسره میتونم بگم دارم کدئین میخورم🤐