2777
2789
عنوان

اینستامو شیش ماهه پاک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 63 پست
خیلی تصمیم درستیه. کاملا درست میگی فضای مجازی یعنی ما داوطلبانه خودمون رو در معرض منفی نگری دیگران و ...

آفرین من قضاوت رو یادم رفت بنویسم ،اینم واقعا خوب نیست ،یه مدت وارد هیچ تاپیک منفی ای نمیشدم که تحت تاثیر قرار نگیرم و فقط خودم تاپیک های متفرقه میزدم در مورد فیلم و کتاب و اینا ،اون دورانمو دوس دارم 😄 ،یبار یکی اینجا بهم توهین کرد گفتم از ته دلت گفتی یعنی اگر برای خودتم پیش میومد همینو میگفتی !؟ گفت من اصن حال ندارم فک کنم فقط میرم تو تاپیکا نظرات مخالف تیز و تند میدم که بخندم و شاد باشم

الهی مرا آن ده که آن به ... 

منم دوس ندارم بخدا یه مدت اینستا نداشتم پول نت میموند تو جیبم. نمیدونم چه جوری ترک کنم

من یهو پاکش کردم 😄اکانتم هست ولی برنامه ش رو گوشیم نصب نی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا من خیلی آشپزی و دسر و...از اینستا یاد گرفتم یا پیجای مشاوره های خوب ولی مثلا میگم چندماه یبار م ...

آره منم خوشم نمیاد از فضاش،با اینحال معتادشم هستم نمیدونم این دیگه چه مرضیه😑😑

دیگه باید سعی کنیم به حداقل برسونیمش و به جاش کارای مفید دیگه بکنیم

من گاهی تو اینستا پست و استوری میذارم و فعالیتم رو توی نی نی سایت کمتر کردم و به مرور و خیلی کم تاپیک یا کامنت میذارم و اینجوری انرژی منفی خاصی هم خیلی وقته دریافت نکردم 😃 تو نی نی سایته که هرکی از راه رسیده ناشناس یه اکانت ساخته و آزادانه میتونه به همه حمله کنه ولی اینستا معمولا افراد با نام و نشانی خودشون هستن و آدم میتونه پیجش شخصی باشه و خودش انتخاب کنه که کیا فعالیت و پست و استوری هاش رو ببینن و خودش هم میتونه انتخاب کنه که چه پست و استوری هایی رو ببینه . پس در نتیجه شما برای بستن راه های ورود انرژی منفی اول باید فعالیت نی نی سایتتون رو خیلی کم و محدود می‌کردید بعد می رفتید سراغ اینستا 😅

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بنظرم نمیشه کلا ترک کرد چون یه چیزیه که همه مردم دارن استفاده میکنن،منم چند وقته حذف کردم ولی باز یه ...

موافقم ،من اول ترکش کردم که بتونم خودمو مدیریت زمانی کنم ،به کارام بیشتر رسیدم ،نود درصد کارای اداریمو کردم ،نتم واقعا کمتر مصرف میشه ...برای خرید درست میگین جای خوبی هست ،هرچند من خودم خرید حضوری رو ترجیح میدم ولی خب باید مطمئن بشم از خودم که عادتایی که میخوامو به دست آوردم بعد شایذ برای خرید دوباره نصبش کنم ( عادتای درستم برای مدیریت زمان ) ،من هم به خودم هدیه میدم هم خودمو تنبیه میکنم ،فعلا تو دوران تنبیه مجازی هستم 

منم یک سال بیشترع اینستامو پاک کردم فقط وقت تلف کردن بود. از وقتی ک پاک کردم روحم آرومتره دیکه خودمو ...

آفرین پس زودتر از من پاکش کردی 👌 چه خوب که اینهمه موارد مثبت داشته برات ،خوشحال شدم بابت اعتماد به نفس بیشتر 

منم پاک کردم ک ببینم اونی ک باهاشم مهمه براش یا نه کلا یبار زنگ زد که من متوجه نشدم و دیگه زنگ نزدم� ...

جالب بود ایشالا هرچی خیر هست برات اتفاق بیفته

من گاهی تو اینستا پست و استوری میذارم و فعالیتم رو توی نی نی سایت کمتر کردم و به مرور و خیلی کم تاپی ...

کلا فرقی نداره ولی از نظر من اینستا اعتیادآور تره تو نینیسایت همش نوشته اس و من خودم هیچوقت اعتیاد نداشتم به نینیسایت ولی اینستا کلیپ و عکس و بلاگر هست و کلی قلاب هست ادم هی وسوسه میشه ببینه بعدی و بعدی و بعدی بخاطر همین اینستا بدتره

موافقم ،من اول ترکش کردم که بتونم خودمو مدیریت زمانی کنم ،به کارام بیشتر رسیدم ،نود درصد کارای اداری ...

چه عالی این نشون میده که اراده قوی دارین

خرید حضوری که بهتره قطعا ولی متاسفانه یه سری چیزارو حضوری نمیشه خرید اصلا پیدا نمیشن،دیگه،آدم مجبوره اینترنتی بخره

بنظدم تعادل و استفاده درست خیلی بهترهمن که از اینستا و حتی همینجا خیلی چیزا یاد گزفتم

درسته اگر بشه متعادل بود عالیه 👌من چون زیاذ استفاده میکردم ترجیح دادم پاک کنم تا از اعتیادم به اینترنت کم کنم و فقط برای نیاز ازش در حد کم استفاده کنم تا بیشتر به زندگی طبیعیم برسم

خب نمیشه کامل هم صورت مسئله رو پاک کرد شما ممکنه در روز با حرف یکنفرهم تحت تاثیر قرار بگیری الان ف ...

من حذف کردم تا از اعتیادم کم بشه بعد که عادتهای خوبم برگشت مثل کار کردنم ،کتاب خوندنم ،تایم گذاشتن برای آموزش ،دوباره نصب میکنم صرفا برای نیاز ( مثلا فقط برای خرید ) 

مثلا من خیلی آشپزی و دسر و...از اینستا یاد گرفتم یا پیجای مشاوره های خوب ولی مثلا میگم چندماه یبار م ...

آفرین چقدر درست گفتی 👌قبلا تو یکی از همین پستای اینستا دیذم یه چیزیو 

یه سری متن و رنگ و عکس نشون میدادن بعد از مردم خواسته بودن از یک تا بیست یه عدد رو انتخاب کنن ،هم خودم هم هشتاد درصد کامنتا عدد ۱۷ رو انتخاب کرده بودن 😐اونجا بود که فهمیدم چطور میتونن رو زندگی ما از طریقی که ما اصلا متوجه نمیشیم تاثیر بذارن ،بعدش گفتم ما داریم برای این برنامه ها زمان میذاریم که مشهورشون کنیم پس ما کارمندشونیم بدون حقوق و بیمه