2777
2789
عنوان

اینستامو شیش ماهه پاک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 63 پست
کارت درسته عامل بدبختی=انیستا

برای یکی مثل دختر عموی من که واقعا همینطوره ....شوهرش فوق العاده ناراضی...زندگیش کاملا تو اینستا ست 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

یهو از ماتریکس خارج شدی انگار اصلا نفهمیدم چی گفتی

اشتباه تایپی بود اصلاح شد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم اولش موقت بود 😅 تو یکماه من خیلی دلتنگش نشده بودم شما چطور ؟ تایم بیشتری برای خودت داشتی ی ...

منم پاک کردم ک ببینم اونی ک باهاشم مهمه براش یا نه 

کلا یبار زنگ زد که من متوجه نشدم و دیگه زنگ نزدم🥲

منم دلتنگم اما خب چه میشه کرد میتونم باهاش کنار بیام برام عادیه

بنظرم نمیشه کلا ترک کرد چون یه چیزیه که همه مردم دارن استفاده میکنن،منم چند وقته حذف کردم ولی باز یه ...

اره دیگه فقط ادم باید بره برا نیازی که داره استفاده کنه یا حتی پست و استوری بزاره ولی اصلا نباید درگیرش شد که هرورز بریم داخلش

همه اینا ب کنار اتلاف وقت رو چی میگی ک طبق عادت میبینی چهار ساعته تو اینستا هستی خروجی اطلاعات صفر

اینم هست اینستا که میرفتم سرمو برمیگردوندم دوساعتم رفته بود ،خوش به حال مدیر اینستاست میدونید چرا ؟ در حقیقت ما کارمندشونیم که بدون هیچ بیمه و حقوقی داریم براشون وقت میذاریم و شبکه شونو معروف میکنیم که بتونن ازش پول دربیارن

برای یکی مثل دختر عموی من که واقعا همینطوره ....شوهرش فوق العاده ناراضی...زندگیش کاملا تو اینستا ست

میگم دیگه کلا انیستا رو زندگی خیلیا بسیار تاثیر گزاشته انرژی منفی میده توقعاتو بالا میبره و هزارتا چیزه دیگه

اره دیگه فقط ادم باید بره برا نیازی که داره استفاده کنه یا حتی پست و استوری بزاره ولی اصلا نباید درگ ...

آره ولی به این اسونیا نیست متاسفانه،همین که اینستارو باز کنی به خودت میای میبینی دوساعته داری با پستای چرت و پرت وقت تلف میکنی

فضای مجازی راستش خیلی هم بد نیست .اگر مردم فرهنگ استفاده درست رو بلد باشن خیلی بهتر میشه.

نمیشه به اکثریت مردم فرهنگ یاد داد ،مثل تموم آدمای اطرافمون ،حتی هممون تو فامیلمونم آدم سمی داریم ( بی فرهنگ) ولی نمیتونیم درستشون کنیم 😅 

شبکه های اجتماعی فقط ارتباطمونو با آدمهای ناشناس بیشتر کرده ،قطعا میشه ازش استفاده درستم کرد ،مثل پیج های کاری ،ولی اکثر مردم فقط وقتشونو تلف میکنن ( مثل خودم) 

بنظر من بهتره روی روحیه خودت کار کنی که انقدر حساس نباشی با یه حرف یا تاپیک یا یه کامنت بهم بریزی

من اوایل فک میکردم فقط من حساسم ولی بعد از اینکه با آدمهای مختلف صحبت کردم دیدم بعضی حرفا واقعا تاثیر منفیشو میذاره حتی اگر خیلی قوی باشی ،بالاخره انسانیم....یا تو کامنتا خوندم که طرف نوشته با دیدن این پست روزم مثلا خراب شد .

پاک کردن خالی فایده نداره باید جایگزین بشه، مثلا میتونی با یه هنر یا کتاب جایگزینش کنی

اگر بتونم میخوام کارمو ارتقا بدم ،اگر بتونم تایممو براش بذارم برای آینده خودم و  بچه آینده مم بهتره 😊 

من اوایل فک میکردم فقط من حساسم ولی بعد از اینکه با آدمهای مختلف صحبت کردم دیدم بعضی حرفا واقعا تاثی ...

خب نمیشه کامل هم صورت مسئله رو پاک کرد شما  ممکنه در روز  با حرف یکنفرهم تحت تاثیر قرار بگیری الان فضای مجازی چیزی نیست که بشه حذفش کرد 

آره ولی به این اسونیا نیست متاسفانه،همین که اینستارو باز کنی به خودت میای میبینی دوساعته داری با پست ...

مثلا من خیلی آشپزی و دسر و...از اینستا یاد گرفتم یا پیجای مشاوره های خوب ولی مثلا میگم چندماه یبار میرم داخلش دوباره حذفش میکنم اخه میدونی من دیگه واقعا زده شدم 

احساسی که دارم نسبت به اینستا اینه که واقعا هدفی پشتش هست و با این راه دارن مردم رو از هم سرد میکنن و حتی چند دستگی ایجاد کردن تو مسائل سیاسی و ...

از روانشناسی زردش که نگم برات یعنی تو ناخوداگاه ما دارن یه چیزایی رو فرو میکنن خودمونم متوجه نمیشیم