2777
2789
عنوان

اینستامو شیش ماهه پاک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 63 پست
کلا فرقی نداره ولی از نظر من اینستا اعتیادآور تره تو نینیسایت همش نوشته اس و من خودم هیچوقت اعتیاد ن ...

برای افراد با روحیات و علایق متفاوت این قضیه هم متفاوته.  کلا من از آدمای اطرافم ضربه خوردم و تعامل مجازی رو بیشتر ترجیح میدم ولی اون زمانی که به کل نی نی سایت اعتماد میکردم و حرفا و درد دل هام رو میگفتم از یه عده افراد مریض اینجا خیلی آسیب دیدم . ولی اینستا فقط با اونایی که دوست دارم و افراد محترمی هستن تعامل دارم .و وسوسه هم نمیشم که بلاگرها و پیج های مختلف رو هی دنبال کنم فقط دوسه تا پیج لباس و کتاب و روانشناسی رو معمولا استوری هاشون رو می بینم و میام بیرون . گاهی از یه مساله ای که دغدغه م باشه هم استوری میذارم و احساس امنیت بیشتری دارم اونجا که خودم باشم و درباره ی زندگیم بذارم ولی اینجا دیگه احساس امنیت ندارم چون دوست و دشمن قاطیه ولی اونجا فقط میتونی دوستات رو داشته باشی . و نی نی سایت اتفاقا اعتیادش شدیدتره شما هی عنوان تاپیک های محرک می بینی و کنجکاو میشی هی بری تاپیک و کامنت بخونی یهو میبینی ۴ ساعت اینجایی بدون هیچ استفاده ی مفیدی ....

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

همین حس بی ارزشی خانمهایی که میان اینجا تاپیک میزنن که میگن حس میکنم ارزشی ندارم چرا شاغلمچرا بچه دا ...

آره متاسفانه  یا اینکه چرا زشتم !!!

میدونید بدتر از اون چیه !؟ مردا و زنارو تنوع طلب میکنه ،مردا میخوان خانومشونم مثل بلاگرا همیشه به خودش برسه ... ( مقایسه پیش میاد ) 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گاهی تو اینستا پست و استوری میذارم و فعالیتم رو توی نی نی سایت کمتر کردم و به مرور و خیلی کم تاپی ...

من تو نی نی سایت تو تاپیکای منفی نمیرم ،یه مدت افسردگی بعد کات داشتم و زیاذ فعالیت کردم ولی محیط اینجارو بهتر میبینم چون خیلی خانمهای با تجربه و مهربون زیاد داره ،اینستا اینطور نی ،گسترده تره ،همه طیف آدم میبینی ،اینجا کنترلش بیشتره و هرکسی نمیتونه فحش بده ،اونجا خیلی راحت فحش ناموسی میدن ،یبار تو صفحه خانم یکی از فوتبالیستها بودم ،یکی از پستاشو دیذم،کامنتای زیرش فاجعه بود ،به زن جماعت فحش داده بود به اعتقاداتشون فحش داده بودن ، به دهه های سنی مختلف و...

ولی اینجا ندیدم همچین چیزی رو ....کنترل نی نی یارها خوب بوده 

من تاپیکای مربوط به کتاب و فیلم هایی که اینجا میزنمو فوق العاده دوس دارم ،حتی خیلی جاها از تجربیات خانمای دیگه استفاده کردم ولی تصمیم قطعی نگرفتم با نظرشون...

فک نکنم هیچوقت نی نی سایت رو کلا حذف کنم چون مثل دفتر خاطرات برام شده ،ولی شایذ کمتر تو تاپیکای جنجالی شرکت کنم 😊 

من ازاین نظر ارادم به لطف خدا خوبه اوایل اینستا داشتم یعنی واقعا معتادمیکنه بعددیدم واقعا همش سرم‌توگوشیه کلا پاک کردم الان چندین ساله دیگه نصب نکردم امابعدش یه بازی آنلاین داشتم به اسم کلش اف کلنز اونم همش باید میرفتم تا اکسیرو این چیزا بگیرم تا ارتقابدم یعنی اونم چندین سال داشتما خیلی وابستش بودم این اخریا دیدم این همه بازی کردم چی شد🤔 چندماه پیش پاک کردم وراحت شدم کلا یه اخلاقی که دارم اگه ببینم برنامه ای خیلی وقتموبگیره وسرگرمم کنه حذفش میکنم اینطوری آرامش دارم نینی سایت هم شاید هفته ای یکی دوباربیام چون بقولت بعضی حرفا ادمو اذیت میکنه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
کلا فرقی نداره ولی از نظر من اینستا اعتیادآور تره تو نینیسایت همش نوشته اس و من خودم هیچوقت اعتیاد ن ...

سیستم اعتیاد آوریش قوی تره ... اینستا نمیذاره دو دقیقه ذهنت آزاد بشه ،بر اساس هوش مصنوعی مدام پستایی رو برات میاره که بهش علاقه داری ،همش میگی بذار این یکی رو هم ببینم 

هرروز هم دارن بیشتر روش کار میکنن که اعتیاد آوریشو بیشتر کنن ،از اینورم هرروز دارن از معایب اعتیاد میگن 😄 

چه عالی این نشون میده که اراده قوی دارین خرید حضوری که بهتره قطعا ولی متاسفانه یه سری چیزارو حضوری ن ...

درسته 👌 کاملا باهاتون موافقم ،خودمم خرید اینترنتی زیاد دارم واقعا 

من کلا ۵ماه یا ۶ماه اینستا داشتم کلا دیلیت اکانت.الانم فقط نی نی سایت میام و استفاده مفید میکنم.دیگه ...

خیلی هم عالی 👌هرچی تو زندگیمون کارای مفیدتر بکنیم حالمونم بهتره

اینستا خودت انتحاب مبکنی چی برات بیاد .بنظرم کلی کلیپ آموزشی داره و منفی نیست

نه نمیشه گفت خالص منفی هست ،نکات مثبتی هم داره ولی سیستم بر اساس علایق شماست ،جوری برنامه ریزی شده که کاربر رو معتاد کنه که زمان بیشتری از اون برنامه استفاده کنه ،خودمم یهو به خودم میومدم میدیدم دوساعت پاش نشستم ....یا گاهی کامنتای یه پست از یه آدم معروف میدیدم ،کلی فحش میدیدم به طرف دادن یا حرفایی که مثلا طرفو بسوزونن ( از حسادت) مثلا یکی خیلی تو کارش موفقه ولی آدمهای حسود اومده بودن از ظاهرش ایراد گرفته بودن ،حالا اگر یکی هم یکی از اون ایرادا تو ظاهرش داشته باشه حال اونم خراب میشه ....من خودم از دیدن طعنه های حاصل از حسادت که خیلی واضح بود خیلی ناراخت میشدم ،تصمیم کرفتم خودمو آزار ندم و دایره ارتباطاتتمو با انسانهای سالمتر محدود کنم .

منم اینستا، تلگرام، تیک تاک و پینترستمو حذف کردم و یوتوبم خیلی کمتر میرمکاش نینی سایت هم نمیومدم که ...

شما زدی رو دست من تو اینکار 😄الان یادم اومد پینترستم دارم تیک تاک کلا نداشتم هیچوقت ولی تلگراممو نتونستم پاک کنم چون باهاش کار میکنم 

من ازاین نظر ارادم به لطف خدا خوبه اوایل اینستا داشتم یعنی واقعا معتادمیکنه بعددیدم واقعا همش سرم‌تو ...

آفرین عجب اراده قوی ای ماشالا 👌 پس شما خیلی وقته اینکارو کردین و بیشتر از من حس استفاده کمتر از مجازی رو تجربه کردین ....سیستم اینستا کلا بر اساس اعتیاد کاربر چیده شده ،من اواخر کم استفاده میکردم برام نوتیفیکیشن میومد😄 یجوری منو تحریک‌کنه بازش کنم

من تو نی نی سایت تو تاپیکای منفی نمیرم ،یه مدت افسردگی بعد کات داشتم و زیاذ فعالیت کردم ولی محیط این ...

عزیزم پس شما یا فعالیتتون اینجا کم بوده یا خیلی وقت نیست اینجا حضور دارید 😅 چون فحش ناموسی توهین به مقدسات ، انواع و اقسام الفاظ رکیک حتی خیلی ببخشید عکس آلت هاشون رو اینجا گذاشتن و یا اون تایم نی نی یاری نبوده که نظارت کنه و حذف کنه یا دیر رسیدگی کردن .جالبه خیلی وقتا کاربری که مورد توهین بوده رو تعلیق کردن و اون فحاش و توهین کننده آزادانه به فعالیت خودش تو سایت ادامه میداده😂🤦‍♀️

ولی تو اینستا چند ماهی هست که نظر توهین آمیز رو خود اینستا منتشر نمی کنه یا پاک میکنه و نظارت بیشتره و اونجا اگر فرد بددهن و مزاحمی داشتی با یه بلاک و ریپورت دیگه اون فرد رو نمی بینی ولی اینجا کافیه یه حرفی بزنی که به مذاق یه مریض خوش نیاد دیگه ولت نمی کنه تو همه‌ی تاپیکات میاد مزاحم میشه و توهین و گزارش و....

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

آفرین عجب اراده قوی ای ماشالا 👌 پس شما خیلی وقته اینکارو کردین و بیشتر از من حس استفاده کمتر از مجا ...

تنها راهش این که دیلیت بزنی اینطوری دیگه امیدی برای نصبش نداری کم کم میتونی بعضی چیزای دیگه روهم کناربزاری منم اولاش میگفتم دیلیت اکانت دلم میگیرفت بعد یهویی به سرم میزد که بایدهمین الان انجام بدم وگرنه پشیمون میشم ومیزدم😅

واقعا اولاش سخته بعد متوجه میشی چه لطف بزرگی درحق خودت کردی واقعا مجازی ارزش اینونداره که ارامشتوبگیره

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
شما زدی رو دست من تو اینکار 😄الان یادم اومد پینترستم دارم تیک تاک کلا نداشتم هیچوقت ولی تلگراممو نت ...

من اینقد هر روز و هر ساعت تو فضای مجازی بودم دیگه خودم خسته شدم یه روز یهو همه چیو حذف کردم🥲😂

البته محصل هستم بیشتر بخاطر درسهام فاصله گرفتم بعد فهمیدم وای زندگی چقد بدون سوشال مدیا خوبه😩