سلام خانوما من توی یه محیط زنانه کار می کنم گای زنا میاند پیشم درددل می کنن
یکی از دوستام اومده می گه چند وقت پیش رفتیم توی کوثر برا خرید شوهرم مرتب به جای دیدن جنس ها و مایحتاج زنها را دید می زده و در نهایت گفت اون خانومه را دیدی پشت دخل بود چه پوستی داشت منم گفتم نه ندیدم تا اینکه متوجه شدم 2 تا 3 شب می ره اونجا و هر دفعه به بهونه از اونجا یه چیزی می خره یه شب شونه یه شب مام یه شب گفتم بچه دفتر و پاک ن می خاد میگه کوثر داره برم بگیرم 2 شب سر ساعت 9 که اونجا تعطیل میشه میره بیرون و یه شبش داداشم را فرستادم دنبالش گفتش بله رفته اونجا و ییه آقایی را سوار کرده بهش می گم رفتی اونجا چی کار میگه رفتم یه دوستام را ببینم باهاش کار داشتم بعد می گه جوش نزن زنه متاهله بچم داره قشنگ بوده زود بردنش چی کار کنم زنه داشت اشک می ریختا
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من یه روز رفتم بالکن شوهرم تند تند میره بالکن تا هوا عوض کنه به قول خودش دیدم الکی داره ورزش مبکنه ولی چشش به خونه همسایست داره نگاه میکنه بعد من دیدم بهم میگه الکی تهمت نزن در حالی که خودم دیدم داره نگاه میکنه اونا هم پرده خونشون نازک کاملا خونه معلومه دوست داشتم از طبقه 4 پرتش میکردم پایین . آخه آدم چقدر باید پست باشه