2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 181 پست
رو اعصابم هستن این جور مردا من جمله شوهر خودم والا تو جمع فامیل میترسم بیاد بیشترنگاش به زن برادرمه ...

یه تنبیه حسابی میخواد

اجاره شبانه ویلاهای ساحلی استخردار و بدون استخر در خزرشهر.دریاکنار.سرخرود.فریدونکنار.اینستا=vilashomal1 کانال=shomalvila1@☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من باشم که تحمل ندارم..میگم برو گمشو با همونا...میدونم از اونام ک واسه نگه داشتن چنین زندگی ای ...

As me

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
رو اعصابم هستن این جور مردا من جمله شوهر خودم والا تو جمع فامیل میترسم بیاد بیشترنگاش به زن برادرمه ...

شوهر من همش چشمم به دختر خالش بود اونم بدش نمیمود تا مما میرفتیم مانتوشو درمي اورد یه تاپ میپوشید سینه هاش معلوم شه با یه ارایش افتضاح

خخخخ ولی خدااییش همه مردا هیزن حالا البته استثنا هم هست بینشون

من یه بار میخاستم مانتو سفارش بدم اینترنتی بیارن برام....عکسو به شوهرم نشون دادم میگم قشنگه (منظورم مانتو بود)

گفت اره ماشالا چه نازه....😭😭😭

نیلوفر بهبودی زشتو گفت ناز     ایییش😒

عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂
شوهر من همش چشمم به دختر خالش بود اونم بدش نمیمود تا مما میرفتیم مانتوشو درمي اورد یه تاپ میپوشید سی ...

واااای خاک برسرش کثافط بدبخت.حالم از این جور دخترا بهم میخوره.دلم میخواد بکشمشون

اجاره شبانه ویلاهای ساحلی استخردار و بدون استخر در خزرشهر.دریاکنار.سرخرود.فریدونکنار.اینستا=vilashomal1 کانال=shomalvila1@☺

من یه روز رفتم بالکن شوهرم تند تند میره بالکن تا هوا عوض کنه به قول خودش دیدم الکی داره ورزش مبکنه ولی چشش به خونه همسایست داره نگاه میکنه بعد من دیدم بهم میگه الکی تهمت نزن در حالی که خودم دیدم داره نگاه میکنه اونا هم پرده خونشون نازک کاملا خونه معلومه دوست داشتم از طبقه 4 پرتش میکردم پایین . آخه آدم چقدر باید پست باشه