2777
2789
عنوان

خیانت

1886 بازدید | 181 پست

سلام خانوما من توی یه محیط زنانه کار می کنم گای زنا میاند پیشم درددل می کنن 

یکی از دوستام اومده می گه چند وقت پیش رفتیم توی کوثر برا خرید شوهرم مرتب به جای دیدن جنس ها و مایحتاج زنها را دید می زده و در نهایت گفت اون خانومه را دیدی پشت دخل بود چه پوستی داشت منم گفتم نه ندیدم تا اینکه متوجه شدم 2 تا 3 شب  می ره اونجا و هر دفعه به بهونه از اونجا یه چیزی می خره یه شب شونه یه شب مام یه شب گفتم بچه دفتر و پاک ن می خاد میگه کوثر داره برم بگیرم 2 شب سر ساعت 9 که اونجا تعطیل میشه میره بیرون و یه شبش داداشم را فرستادم دنبالش گفتش بله رفته اونجا و ییه آقایی را سوار کرده بهش می گم رفتی اونجا چی کار میگه رفتم یه دوستام را ببینم باهاش کار داشتم بعد می گه جوش نزن زنه متاهله بچم داره قشنگ بوده زود بردنش چی کار کنم زنه داشت اشک می ریختا 

خدا نکرده شما بودید چی کار می کردید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جای زنه باشم هرچی پس انداز و مهریه بود میرفتم خرج عملم میکردم میرفتم جلو  مردا مانور میدادم محل خرم بهش نمیدادم الندگ عوضیرو  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

ای بنده خدا 

اینجور مردااا رو باید خفه کرد😡😡😡

مگ زنه خودشو کادو پیچ بهش دادن خو خوشگل نبوده نمیرفته خواستگاری ک اینجوری چش هیز باشه 

بیچاره خانومه دلم سوخت واسش

یک عدد نیمچه روان شناس..😊