2777
2789
عنوان

خواستگار

106 بازدید | 6 پست

سلام شبتون بخیر بچها برای دوستم خواستگار اومده و همم خیلی دوس دارن خواهر دوستم‌۱ سال بزرگتره و مجرده و میگ من احازه نمیدم پدرشونم گفته نمیشه حالا پسره گفته میرم خودما میکشم بنظرتون چیکار کنم دعا یا سوره ای هست اینا راضی بشن خیلی همو دوس دارن بیچارها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خواهرش چه ربطي داره چرا با سرنوشت دوستت بازی میکنن عجب پدر و خواهری هستن🫤🫤خدارو خوش نمیاد نمیزا ...

خیلی واقعا زنگ زده گریه میکنه میگ ما واقعا همو دوس داریم اجیم نمیزاره میره به بابام میگ من هنوز شوهر نکردم ینی چی که این بخواد بره و این بره مردم چی میگن من میمونم اینجوری و نمیشع باباهه میگه اره اول اجی بزرگترت باید بره و دوستمم میگه اجیم خواستگار نداره اصلا من تاکی بشینم که این بره پسره ام‌گفته من خودمو میکشم اگ نزارن بشه من نمیتونم بدون تو

چه دوست خوبی🥰همه تاپیکات در مورد دوستتهبابا ایولهمشم که کلا دنبال دعایی

والا بخدا من برای دوستام میزنم ولی یدونه هم  چون پدر مادرم اذیتم‌میکنن نمیزارن برم بیرون برای خودم زدم دیگ قضاوت با خودت عزیزم من حرفی ندارم 

خیلی واقعا زنگ زده گریه میکنه میگ ما واقعا همو دوس داریم اجیم نمیزاره میره به بابام میگ من هنوز شوهر ...

الان رفیق من ازدواج کرده یه خواهر بزرگ از خودش داره اون هنوز ازدواج نکرده 

یعنی چی آخه بخدا گناه داره 

شاید خواهرش ۵ سالی خواستگار نیومد 

اینم بخاطر خواهرش زندگی نکنه به کسی که دوسش داره نرسه