2777
2789

از بس تو نت سرچ کردم خسته شدم هر کی یه چیزی میگی کسی بوده که لک ها و جای جوشاش خوب شده باشه؟

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

منم مشکل لک های سیاه وقهوه ای جای جوش دارم خودشون یکم رفتن قبلا ماسک ماست وجوانه گندم میبرد مال منو یکم ماست یکم پودرجوانه گندم قاطی میکنی میزنی۲۰دقیقه بعدمیشوری

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه لک کمرنگ دارم که کمرنگ میشه اما نمیره لامصب،هر کی راهی بلده به منم بگه،برا جای جوش من عسل و لیمو میزنم خیلی بهتر شده اما هنوز کامل نرفته

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
این چیه؟

یه کرم کوچیکه درحد معجزه برا جای جوش و لک

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

پوست صورتو جواب داده ولی من برا جای جوش بازوهام واقعا نمیدونم چه کنم😔

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
پوست صورتو جواب داده ولی من برا جای جوش بازوهام واقعا نمیدونم چه کنم😔

عزیزم برای اون نقاط و همچنین جوش کمر عرق بیدمشک بخور و  هر روز یا شب موقع خواب که بتونی لباستو در بیاری با پنبه عرق بیدمشک بزن به بازوهات.‌

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
عزیزم برای اون نقاط و همچنین جوش کمر عرق بیدمشک بخور و  هر روز یا شب موقع خواب که بتونی لباستو ...

ممنونم خدا کنه جواب بده نزدیک ۳۰سالمه عین نوجوونا جوش داره تنم

ممنونم خدا کنه جواب بده نزدیک ۳۰سالمه عین نوجوونا جوش داره تنم

یه ازمایش کبدم بدین و یا اگه از نظر مالی براتون مقدوره برین آزمایشگاهای آلرژی ازتون تست بگیرن شاید به چیزی حساسیت دارید‌ . بادمجون خیلی این مشکلو ایجاد میکنه. منظورم جوش بدن هست خصوصا بازو و کمر 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄