2777
2789

خیلی بیچاره ام اومد خونه چای خوردیم داشتیم حرف میزدیم بعد خواست فیلم بزاره تو تلویزیون با گوشیش بعد تو روبیکا باید رمز میزد به من گفت روتو اونور کن بعد منم گفتم چرا بعد سینی گرفت جلوم که نبینم رمز بزنه منم اعصبانی شدم گفتم ریدم تو این زندگی که تو اینجوری کنی بعد پاشد زد تو گلوم فوش های بد میداد بهم رفت تو اتاق بعد منم رفتم گفتم چرا فوش میدی میزنی تو برای رمز اینجوری کردی بعد باز منو میزد و فوشم میداد بعد روانی شد گفت زنگ میزنم به بابات بعد زنگ زد به اونا نصف شبی اونارم جوش داد منم همینجور گریه داشتم جلوشو میگرفتم همینجور داشت داد میزد میگفت تکلیفش روشن میکنم بعد منم حالم خیلی بد شد بعد منو تهدید کرد الآنم خوابید گوشیشم بغل کرده بدترین فوشارو بهم داد و گفتم حالم بد شده بریم دکتر سرم بزنم اول گفت پول ندارم الکی میگه داره بعد گفت بگو بابات ببرتت بعدم خوابید

الان من خیلی میترسم حالمم بد شده گریم قط نمیشه ینی چی تو اون گوشیش هست که ارزشش از زندگیش بیشتره که به خاطر رمز روبیکا با من اینجوری کرد اون از اون شبش که تو اینستا چیزی دیدم اینم از رفتار امشبش چیکار کنم شما بگین تقصیر منه یا نه تروخدا باهام حرف بزنین حالم خوب نیست😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن از فردا برو دانشگاه به خودت برس بهش اهمیت نده مهمم نیس چی تو گوشیش هس😁😉

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

عزیزم اول فکر کن ببین شرایط جدا شدن رو داری یا نه!؟

اگر داری،بسم الله شروع کن به کنکاش، تا خیالت راحت نشده هم ولش نکن.

اما اگر به هر دلیلی شرایط جدایی نداری، بیخیال شو چون اونجوری خودت رو داغون میکنی

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
دارم میمیرم این حق منی که وفاداری نیست

دورت بگردم

من شرایط زندگی و خانوادتو نمیدونم،ولی بنظرم بااین ادم فقط نابود میشی...این زندگی و رفتار،به قول خودت حق تو نیست

هرچند با این اوصافی که من میبینم،این طلاق بده هم نیست...

ولش کن از فردا برو دانشگاه به خودت برس بهش اهمیت نده مهمم نیس چی تو گوشیش هس😁😉

دانشگاه قبل ازدواج خواستم برم نزاشت تا دم در نمیزاری برم امشبم آرایش کردم قشنگ جلوش نشستم به خودمم میرسم ولی فایده نداره

شما شوهر داریچیکار کنم نه کار دارم خانوادممم دیگه دوست ندارن برگردان هرچی هم بشه منو مقصر میبینن

مجردم.چی بگم خواهر آخه زندگی با آدم اینجوری هم به درد نمیخوره

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 53 دقیقه پیش
2791
2779
2792