سلام دوستان شهریور عقد کردم وحالا خانواده همسرم گفتن تا اسفنداماده باشیم میخوان عروسی بگیرن خیلی گنگم و این که در حال حاضر بیشتر از سی میلیون بیشتر نمیتونم خرید کنم چون خیلی یهویی شده وخانوادم امادگیشو ندارن واین که سرویس چوب کامل وفرش وسیستم صوتی تصویری و یخچال پای داماد هست به نظرتون میشه وسایل مارک وشیک خرید
من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
البته که با سی میلیون میشه خوب خرید کرد ...مخصوصا که چوب ها رو شما قرار نیست بخری .... چیز اضافه نخر ... به فکر حرف کسی و پر و شلوغ کردن خونه هم نباش .. کم بخر خوب بخر ..
ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر
من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
من البته سه سال پیش با حدود سی کل جهاز رو خریدم و خوب هم شد .. من ذاتا از شلوغ بازی بدم میاد .. شاید حالا کسی بیاد خونم به نظرش معمولی بیاد اما اهمیت خاصی نداره ...
من میگم حیفه که پول اضافه بابت تیر و تخته داده بشه ... به هر حال آدمها با هم متفاوتند
ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر