2777
2789
عنوان

کمکم کنید خیلی گنگم

464 بازدید | 50 پست

سلام دوستان شهریور عقد کردم وحالا خانواده همسرم گفتن تا اسفنداماده باشیم میخوان عروسی بگیرن خیلی گنگم و این که در حال حاضر بیشتر از سی میلیون بیشتر نمیتونم خرید کنم چون خیلی یهویی شده وخانوادم امادگیشو ندارن واین که سرویس چوب کامل وفرش وسیستم صوتی تصویری و یخچال پای داماد هست به نظرتون میشه وسایل مارک وشیک خرید

سی میلیون کمه!!؟😐

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته که با سی میلیون میشه خوب خرید کرد ...مخصوصا که چوب ها رو شما قرار نیست بخری .... چیز اضافه نخر ... به فکر حرف کسی و پر و شلوغ کردن خونه هم نباش .. کم بخر خوب بخر ..

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

گازو لباسشویی رو هم میگفتید و خلاص دیگه😂

😂

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

من البته سه سال پیش با حدود سی کل جهاز رو خریدم و خوب هم شد .. من ذاتا از شلوغ بازی بدم میاد .. شاید حالا کسی بیاد خونم به نظرش معمولی بیاد اما اهمیت خاصی نداره ...

من میگم حیفه که پول اضافه بابت تیر و تخته داده بشه ... به هر حال آدمها با هم متفاوتند

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر